Campings in Duitsland met zwemparadijs

  • De kids ravotten lekker in het waterparadijs
  • Papa en mama vermaken zich stiekem ook kostelijk
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Duitsland met zwemparadijs

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Waterratten genieten op een camping in Duitsland met zwemparadijs

Waterpret voor het hele gezin beleef je op een camping in Duitsland met zwemparadijs. Deze campings zijn niet slechts voorzien van een gewoon zwembad, maar van een compleet waterpark met waterattracties. Onze oosterburen pakken dit bovendien groots aan: er is geen tijd om je te vervelen!

Een Duits waterpark staat voor waterpret in het kwadraat

De campings in Duitsland met zwemparadijs zijn van alles voorzien. Zo zijn er onder andere diverse glijbanen, stroomversnellingen, golfslagbaden, bubbelbaden, sauna’s en waterspeeltuinen aanwezig. Beleef waterpret met de allerkleinsten met de waterattracties in het peuterbad of ga van de spannende familieglijbaan met de rest van het gezin. Ontspannen doe je in het bubbelbad, op de ligweide of op het aangelegde zandstrand. Je raakt niet uitgekeken op deze waterparken, waar je ook bij minder mooi weer in de overdekte gedeeltes uren spettert en plonst.

Meer dan waterpret

In Duitsland zijn waterparken veel groter opgezet dan in Nederland. Maar mocht je naast het spetteren nog tijd over hebben, dan is er ook buiten de camping genoeg te doen. Veel van de campings bevinden zich in een groene omgeving. Naast het bezoek aan de grote Duitse steden voor bezienswaardigheden of een dagje shoppen, kan er in de natuur aan diverse sporten worden gedaan. Zo leent de omgeving van een camping met zwemparadijs in Duitsland zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Ook watersporten en klimmen behoren tot de mogelijkheden.