Campings in Frankrijk met zwemparadijs

  • De kids ravotten lekker in het waterparadijs
  • Papa en mama vermaken zich stiekem ook kostelijk
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Frankrijk met zwemparadijs

2 personen
85 campings gevonden

Voor iedere reiswens een leuke vakantie op een camping in Frankrijk met zwemparadijs

Op een camping in Frankrijk met zwemparadijs beleven jong en oud een geweldige tijd. Zoek de zon op in het zuiden van het land of reis voor koelere temperaturen naar het noorden. Waar je ook gaat kamperen; je koelt overal lekker af door een verfrissende duik te nemen in het water.

Klaar voor de warmste dagen van het jaar in het prachtige zuiden

Veel gezinnen weten de Côte d’Azur al te vinden. Helemaal niet zo vreemd, want hier heb je de keuze uit tientallen campings in Frankrijk met zwemparadijs. De kids genieten van een welverdiend ijsje op de camping en maken vakantievriendjes in de animatieclub. Bekijk de mooiste superjachten in Monaco en vind leuke souvenirs in Nice.

Gematigd klimaat in het noorden van het land

Vier je liever vakantie in een gematigd klimaat, kampeer dan op een camping met zwemparadijs in Frankrijk aan de woeste Atlantische kust. Breng een bezoek aan Normandië en ervaar de rijke historie of neem een kijkje in middeleeuwse dorpjes en drink een glaasje bubbels in de streek Champagne. De kids beleven een geweldige dag in Disneyland en je ervaart het romantische Frankrijk in Parijs.

Je verveelt je geen moment op de camping

Een dagje uit in de regio is natuurlijk hartstikke leuk, maar ook op de camping zelf is meer dan genoeg te beleven. Nadat je in de ochtend de verse broodjes en croissants van de campingwinkel uit hebt geprobeerd, wandel je naar het zwembad met een of meerdere glijbanen. Je geniet van een goed boek, terwijl de kids een geweldige tijd beleven in het water.