Vakantiehuizen in Engeland

  • Grootste overzicht van vakantiehuisjes
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantiehuizen in Engeland

Wissen
2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Geniet van een veelzijdige vakantie in een vakantiehuis in Engeland

Engeland biedt alle ingrediënten voor een veelzijdige vakantie. Op weg naar je vakantiehuis in Engeland begint het vakantiegevoel al direct bij aankomst, als de schitterende White Cliffs opdoemen. Maak lange wandelingen door het schitterende groene landschap van het Lake District, begeef je in de bruisende metropool Londen of ga heerlijk winkelen in de noordelijk gelegen stad Newcastle.

De ruige bergen en diepe meren van het Lake District

Natuurliefhebbers boeken een vakantiehuis in Engeland vlak bij het Lake District. Dat is namelijk het grootste nationale park van Groot-Brittannië. In het park zijn maar liefst zestien langgerekte, grote meren, waarvan Ullswater met 11 kilometer het langst is. Hier vind je ook de Aira Force Waterfall. Het meer Wast Water is met 74 meter het diepst. Daarnaast zijn er behoorlijk wat bergen te beklimmen, zoals Scafell Pike van 978 meter hoog. Vanaf de top adem je de zuivere lucht in en geniet je van het panoramische uitzicht. Het landschap wordt gekenmerkt door ruige berghellingen, diep beboste valleien en door hagen omzoomde weilanden. Vogelspotters zoeken naar de dipper. Deze bijzondere waterspreeuw geniet van de snelstromende bergbeekjes. Tussen de meren en bergen bevinden zich pittoreske dorpjes als Hawkshead, Grasmere en Ambleside.

De bruisende metropool Londen

Van het multiculturele Soho tot de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace; je verveelt je geen moment tijdens een bezoek aan de hoofdstad van Groot-Brittannië. Bezoek in Londen beroemde trekpleisters als Buckingham Palace, de Big Ben of de Tower of Londen. Vanaf het 135 meter hoge reuzenrad de Londen Eye zie je de stad van bovenaf. Verder genieten winkelliefhebbers volop op Oxford Street.