Camping Côte-d'Or

2 personen
18 campings gevonden

Het goede Franse leven op een camping in de Côte-d'Or

De Côte-d'Or is een schitterend en natuurrijk departement in de Bourgogne. Te midden van de glooiende wijngaarden, waar de beroemde wijn wordt geproduceerd, en prachtige steden als Dijon, liggen de comfortabele en sfeervolle campings in de Côte-d'Or met staanplaatsen en compleet ingerichte huuraccommodaties. ANWB Camping heeft deze voor je op een rijtje gezet. Met een paar klikken ontspan jij je straks onder de Franse zon met een goed glas lokale wijn!

Kies jouw ideale camping in de Côte-d'Or

De campings in Côte-d'Or zijn geschikt voor een gezinsvakantie, want er zijn veel voorzieningen. Maar ook vakantiegangers die op doorreis zijn naar een andere bestemming staan prima op deze comfortabele kampeerlocaties. De campings in de Côte-d'Or liggen verspreid over het departement, waaronder dicht bij de prachtige steden Dijon en Beaune. De campings variëren van klein en gemiddeld tot groot, met maximaal 500 kampeerplekken, die al dan niet in de schaduw liggen. Verder zijn de staanplaatsen klein tot gemiddeld, dus houd hier rekening mee in relatie tot de grootte van de caravan, camper of tent. Heb je nog andere specifieke wensen (wil je bijvoorbeeld de hond meenemen of zoek je een beschutte plaats), maak dan gebruik van de zoekmogelijkheid met filters. Zo weet je zeker dat je een camping in de Côte-d'Or boekt die helemaal voldoet aan jouw wensen!

Genieten van de rust of plezier voor het hele gezin

De campings in de Côte-d'Or die ANWB Camping voor je heeft geselecteerd, hebben prima voorzieningen. Gezien de fraaie ligging zijn de kampeerlocaties bovendien een fijne uitvalsbasis voor een ontspannen fietstocht of uitstapjes in de omgeving. Op de campings zelf is ook genoeg vermaak. Zo neem je een frisse duik in het zwembad of de natuurplas in de buurt of speel je een potje tennis of voetbal. Diverse campings in de Côte-d'Or hebben een animatieteam dat leuke activiteiten verzorgt voor jong en oud!