Kamperen bij de boer in Bretagne

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Bretagne

2 personen
0 campings gevonden

Ontdek roze rotsformaties tijdens het kamperen bij de boer in Bretagne

Kies je ervoor om te kamperen bij de boer in Bretagne, dan geniet je van veel rust en ruimte. Een boerencamping is de perfecte uitvalsbasis om de avontuurlijke omgeving te ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de roze rotsformaties bij Côte de Granit Rose. De kids vermaken zich in de diepblauwe baaien en het gebied is een ideale plek om te genieten van het heerlijke Franse zonnetje.

Wandel door karakteristieke steden en dorpen met middeleeuwse architectuur

Naast parelwitte zandstranden en authentieke vissersdorpjes langs de Bretonse kuststrook staat de regio ook bekend om karakteristieke steden en dorpen met middeleeuwse centra. Andere populaire bezienswaardigheden zijn de menhirs, waarvan de bekendste in Carnac te vinden zijn.

Maak kennis met de lokale specialiteiten van Bretagne

De kans is groot dat je gastheer je al het een en ander vertelt over Franse specialiteiten, als je gaat kamperen bij de boer in Bretagne. Maar erover horen is één ding, proeven is een tweede; daarom is dineren in een lokaal restaurant zonder meer een aanrader. Probeer zeker de galette uit, een soort pannenkoek. De meest klassieke variant is met ei, ham en kaas, maar zoet beleg is ook erg lekker. Andere lekkere specialiteiten zijn oesters en cider.