8662 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Arinella Bianca
bekijk 24 foto 's en 1 video
Erkend CKE

Camping Arinella Bianca

De staanplaatsen op deze vlakke, parkachtig aangelegde camping zijn omgeven door bomen en daardoor schaduwrijk. Je vind er twee zwemcomplexen. Eén vlak bij het strand, bestaande uit twee ronde bassins en een peuterbad. De andere, wat meer midden op het terrein, is een wellnessbad en uitsluitend toegankelijk voor volwassenen. Hierin vind je ook jacuzzi’s. In de wellness zijn allerlei behandelingen mogelijk zijn. Op het ruime zandstrand staat een speeltuin en er zijn douches.

Corsica is een stukje Frankrijk, midden in de Middellandse Zee met aan de oostkant de Thyreense Zee die het eiland scheidt van Italië. Het eiland eronder is Sardinië, dat weer bij Italië hoort. Leuk om te weten.

Camping Arinella Bianca ligt aan de oostkant van het eiland, aan de Thyreense Zee. Het parkachtige terrein heeft redelijk ruime plaatsen, niet overal beschaduwd. De sfeervol aangelegde zwembaden gaan vanaf 1 mei open, het kleinste zwembad is 50 cm diep. De gezellige bar vergroot bij veel kampeerders het vakantieplezier en de behoorlijk uitgebreide winkel met verse producten en verse broodjes zorgt voor een goede bodem in de maag. Het restaurant biedt een eenvoudig menu. ’s Middags kan je daar snacks kopen, friet, crèpes en salades. Het is een camping om heerlijk te luieren en te genieten van de zee, het strand en het campingzwembad. Én van wellnesszone met hamam en diverse massages. In het zomerseizoen is er een activiteitenprogramma met miniclub. Het riviertje bij de camping heeft geen recreatieve waarde. 500 meter verderop is een disco.

Op het zandstrand staat de enige speeltuin en daar zijn wat douches om je lekker af te spoelen na een duik in de zee. Naast het strand is een zonneweide met palmbomen. Zoek je bescherming tegen de felle zon en wil je toch met een vakantiekleurtje thuiskomen, dan is het daar heerlijk. Fietsen in de omgeving kan, maar je rijdt dan niet altijd over even vlakke wegen en weggetjes en soms ook over onverharde ondergrond.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Arinella Bianca heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Arinella Bianca is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa