Charmecampings op Corsica

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings Corsica

Charme
Charme
X
Landen
Frankrijk
X
Regio's
Corsica
X
Wissen

6 campings gevonden

<
1
>

Kamperen op de mooiste plekjes op Corsica

Charmecampings zijn de meest idyllische campings van Europa. Je kunt op deze campings optimaal genieten van mooie natuur, rust en ruimte. De charmecampings worden zorgvuldig uitgezocht en krijgen dit predicaat enkel na uitvoerig onderzoek door onze eigen campinginspecteurs. Wil je kamperen op de mooiste plekjes van Corsica? Kies dan voor een charmecamping op Corsica.

Waarom je moet kiezen voor een charmecamping op Corsica

Charmecampings zijn de ideale bestemming voor reizigers die op een mooie plek vakantie willen vieren. Verwacht geen camping met zwembadparadijs en animatieteam: het draait bij deze campings om de locatie en rust. Wil je op een prachtige locatie vakantie vieren en genieten van de zon? Dan is het Franse eiland Corsica een goede keuze. Op een charmecamping op Corsica kun je helemaal tot rust komen en genieten van alles wat dit prachtige eiland te bieden heeft. Ontdek het eiland met mooie wandelingen of een fietstocht, proef de lokale wijnen en geniet van het overheerlijke eten. Op de kleine charmecampings kom je geheel tot rust en kun je eindelijk dat boek uitlezen waar je al zo lang mee bezig bent!

Sla deze activiteiten niet over!

Op een camping op Corsica is genoeg te doen. Huur een auto of fiets en verken het prachtige eiland. De zee is nooit ver weg en het heuvelachtige landschap is de ideale locatie voor een romantische picknick. Heb je zin een sportieve activiteit? Ga dan kajakken op de Middellandse Zee. Laat je leiden door een gids en ontdek de mooiste verlaten stranden. Heb je even genoeg van de rustige camping? Dan kun je natuurlijk altijd een van de steden op het eiland bezoeken voor een etentje, een dagje winkelen of een avondje uit.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter