Charmecampings in Corsica

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Corsica

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Een charme camping op Corsica: kamperen op de meest idyllische campings van Europa

Vier je je vakantie op een charme camping op Corsica, dan kampeer je op de meest idyllische campings van Europa. Iedere camping is midden in de natuur gelegen, zodat je geniet van veel rust en ruimte. Een groot animatieteam en een zwembadparadijs zie je hier niet vaak. Vooral de kampeerders die het liefste genieten van de natuur halen hier hun hart op.

Ontdek het eiland tijdens je vakantie op Corsica

Het Franse eiland Corsica heeft je genoeg moois te bieden. Pak bijvoorbeeld de fiets of verken wandelend het eiland. Liever met de auto op avontuur? Er zijn verschillende prachtige bestemmingen in de buurt. Picknick met het gezin in het heuvelachtige landschap, ga kajakken op de Middellandse Zee of breng een bezoek aan een van de verlaten stranden. In de avond lenen de steden Porto Vecchio, Ajaccio en Bastia zich perfect voor een gezellig etentje met het hele gezin.

De ideale strandvakantie beleef je op een charme camping op Corsica

Gaat je hart sneller kloppen van een fijn zandstrand en een heldere zee? Dan is Corsica de perfecte bestemming. Er zijn verschillende campings aan het strand, maar je kunt ook neerstrijken op campings die aan een meer of in een bosrijke omgeving gelegen zijn.