Charmecampings in Bretagne

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Bretagne

Wissen
2 personen
10 campings gevonden
<
1
>

In alle rust kamperen op een charme camping in Bretagne

Kamperen in Bretagne en maximaal profiteren van rust, ruimte en natuur? Een charme camping in Bretagne betekent optimaal genieten op een idyllische plek in Frankrijk. Je ontvangt persoonlijke aandacht van een campingbeheerder, want er is veel oog voor gastvrijheid. Een charme camping ontvangt over het algemeen een beperkt aantal gasten en is daarom een perfecte omgeving om tot rust te komen. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig en dus ontbreekt het je aan niets.

Kamperen in een natuurrijke omgeving

Charme campings in Bretagne liggen verspreid over de hele regio. Kampeer bijvoorbeeld aan zee of zoek de rust op in het binnenland. Eén ding is zeker: de natuur is altijd binnen handbereik. Kijk vanaf je kampeerplek uit op de blauwe golven en indrukwekkende rotsformaties of heuvels, óf maak een wandeling langs schitterende kliffen. Deze streek biedt voor iedere kampeerliefhebber mogelijkheden genoeg en is daarom een fijne regio om je vakantie door te brengen.

Ontdek de eigenzinnigheid van Bretagne

Dankzij je verblijf op een charme camping in Bretagne maak je kennis met de typische kenmerken van deze streek. Bretagne is namelijk een eigenzinnige regio: het kenmerkt zich niet alleen door een onaards landschap, maar ook door de eigenwijze bewoners, met hun taal die niet aan het Frans maar aan het Iers verwant is. Dompel je onder in de Bretonse cultuur en ontdek de Keltische invloeden, maar ook de Bretonse doedelzak en de indrukwekkende stad Quimper. Ook de bekende stripfiguren Asterix en Obelix hebben hier hun sporen nagelaten en zijn daarom hét symbool van eigengereidheid.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter