Naturistencampings in Corsica

  • Geheel of gedeeltelijke naturistencampings
  • Geselecteerd door de ANWB

Naturistencampings in Corsica

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Omringd door Italiaanse charme op de naturisten camping in Corsica

Midden in de Middellandse Zee vind je een prachtige naturisten camping op Corsica. Ook al hoort dit geboorte-eiland van Napoleon sinds 1876 bij Frankrijk, je voelt hier altijd nog de Italiaanse trots. De meeste campings zijn gevestigd aan de kust, waardoor je altijd vakantie viert in een prachtige omgeving. Het eiland staat bekend om de watervallen, grotten en bossen en verzekert je van een onvergetelijke kampeervakantie.

Breng een bezoek aan de geboorteplek van Napoleon Bonaparte

Napoleon Bonaparte is geboren in de hoofdstad aan de westkust van het eiland. Wandel je door Ajaccio, dan is een bezoek aan het centrum naar La Maison Bonaparte zeker de moeite waard. Kom je langs het Place de Charles de Gaulle, dan maak je prachtige vakantiefoto’s bij dit schitterende plein dat omgeven is door bars en restaurants. Geniet van een welverdiend drankje op een van de gezellige terrasjes en kom na een lange en mooie dag tot rust op de naturisten camping op Corsica.

Een actieve vakantie beleef je in Corsica

Gaat je hart sneller kloppen van een actieve vakantie? Ook dan zit je op Corsica helemaal goed. Het eiland staat namelijk bekend om activiteiten als abseilen, raften, klimmen, snorkelen, wandelen en kitesurfen. Daarnaast kun je ook schitterend duiken dicht bij de naturisten camping in Corsica. Ben je een ervaren duiker, dan mag een kijkje onder water in de baai van Calvi naar het wrak van de B17 bommenwerper niet ontbreken.