Luxe campings aan de Côte d'Azur

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

Luxe campings aan de Côte d'Azur

Wissen
2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

5 sterren camping aan de Côte d'Azur

Luxe kamperen is in. En de Côte d’Azur is daarvoor de perfecte plek. Op een 5 sterren camping aan de Côte d'Azur voel je je als god in Frankrijk. De prachtige badplaatsen, schilderachtige stadjes en typisch Franse landschappen van de Côte d'Azur geven je het ultieme vakantiegevoel. Dé plek voor een romantische uitstapje voor twee of een heerlijke vakantie met de hele familie.

Zon, zee en strand

Ontdek de uitgestrekte stranden aan de azuurblauwe zee, flaneer over de boulevard van Saint-Tropez of bezoek Nice met zijn vele musea. Ga naar Cannes en Monaco en dompel je onder in het leven van de jetset. Dineer in een van de vele restaurants en duik daarna een luxe club in. Het heerlijke zonovergoten klimaat maakt het je gemakkelijk om met volle teugen van je vakantie te genieten.

Van alle luxe voorzien

Een luxe camping aan de Côte d’Azur is van alle gemakken voorzien. Zo vind je er modern sanitair, is er altijd een goed restaurant om de hoek en loop je zo naar het strand. Voor de kids is er een animatieteam aanwezig. Je vindt er een zwemparadijs of binnenspeeltuin waar ze uren zoet zijn met hun nieuwe vriendjes. En jij doet je work-out in de fitnessstudio of slaat een balletje op een van de golfvelden in de buurt. En natuurlijk sluit je de dag af met een heerlijke ontspannende sauna.