Vakantieparken in de Dordogne

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in de Dordogne

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Comfortabel verblijf op een luxe vakantiepark in de Dordogne

Op een vakantiepark in de Dordogne ben je verzekerd van luxe en comfort. De meeste vakantieparken zijn voorzien van een zwembad waar jong en oud verkoeling vindt, een eigen restaurant en een bar, gratis wifi, animatie, een speeltuin, sportfaciliteiten en meer. Hier beleef je een ontspannen vakantie met het hele gezin.

Vakantie vieren in de Dordogne

Vanaf je vakantiepark in de Dordogne ontdek je gemakkelijk de prachtige omgeving. Zo breng je doorgaans eenvoudig een bezoek aan populaire plaatsen als Fumel, Domme en Puy l’Evêque. Ga een dagje winkelen of geniet van de zon op een van de levendige terrassen. Cultuur snuiven doe je in de historische steden Villeneuve of Cahors. Bezienswaardigheden in de Dordogne die je niet wilt missen zijn onder andere het Kasteel van Castelnaud en de Grotten van Lascaux. Plan ook zeker een actieve dag in, waarbij je gaat kajakken, een mooie wandeling maakt of de omgeving op de fiets ontdekt.

Verblijf in een vakantiepark

De vakantieparken in de Dordogne hebben vaak een goed onderhouden terrein en liggen te midden van de bossen. Vanuit je vakantiehuisje met airco heb je toegang tot de vele faciliteiten: van een speeltuin met trampoline tot een waterpark, tennisbaan en petanquebaan. In het hoogseizoen is er vaak entertainment en worden er bijvoorbeeld lessen aquagym georganiseerd.