Campings in de Jura met zwemparadijs

  • De kids ravotten lekker in het waterparadijs
  • Papa en mama vermaken zich stiekem ook kostelijk
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in de Jura met zwemparadijs

2 personen
0 campings gevonden

Camping in de Jura met zwemparadijs: volop waterpret

In het oosten van Frankrijk vind je het departement Jura. De bergketen van de Jura ligt zowel in Frankrijk als Zwitserland; door het vele groen in deze streek is kamperen op een camping in Jura met zwemparadijs bij voorbaat een geslaagde vakantie. In dit gebied steelt de natuur de show, maar de regio is ook ideaal voor een vakantie met kinderen. Op een camping in Jura met zwemparadijs zullen je kinderen zich zeker vermaken.

Kom op adem in de Jura

De vergezichten, watervallen en ravijnen in de Jura zijn adembenemend. In de winter is dit een wintersportgebied, maar ook in de zomer heeft de streek voldoende te bieden. Wil je een dagje weg na het luieren op de camping in de Jura met zwemparadijs? Bezoek dan het stadje Besançon voor prachtige architectuur. Ook de middeleeuwse kathedraal in het bergdorpje Saint-Claude is vlakbij. Steek de grens over voor een dagtrip naar Zwitserland. Kijk je ogen uit in het chique Montreux aan het Meer van Genève of ga naar de naamgever van het meer: de stad Genève. Ben je graag actief bezig? Dan is een wandeling in het natuurpark Haut-Jura een leuke optie.

Waterplezier op de camping

Kinderen zijn dol op water. Je doet dus ze geen groter plezier dan te kiezen voor een camping in de Jura met zwemparadijs. Zelf kom je tot rust aan de rand van zwembad of spring je samen met je kinderen in het water.