9485 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Huttopia  Rambouillet
bekijk 15 foto 's
CKE

Huttopia Rambouillet

Dit vierkante kampeerterrein ligt in een bos bij een meertje. Het toeristische gedeelte is symmetrisch ingedeeld. De huuraccommodaties liggen gescheiden van het toeristische deel. De indeling daar is asymmetrisch. Er is op de camping een ecologisch zwembad. En er zijn ook een paar speeltoestellen, tafeltennistafels en beachvolleybal. Let op: op weg naar de camping niet Rambouillet inrijden.

Aan de zuidwest kant van Parijs, richting Chartres en Le Mans ligt het plaatsje Rambouillet. Aan de oostkant daarvan, in een groot bos aan een meer is Huttopia Camping Rambouillet aangelegd. Het departement heet hier Yvelines en je bent in de regio Parijs. Het centrum van de hoofdstad van Frankrijk ligt 60 km hier vandaan.

Huttopia Camping Rambouillet ligt volgens de ideologie van de Franse eigenaresse in een bos. Dit bos bestaat uit dunne, hoge dennen, eiken, kastanjes en andere loofbomen. De receptie, de picknicktafels, het vlonder bij het zwembad en de huuraccommodaties zijn gemaakt van bomen. Praktisch alle 146 toeristische standplaatsen, huurtenten, blokhutten en woonwagens (Roulottes) staan in de schaduw. Het is een camping voor veel bezoeken aan Parijs en omgeving.

Twee moderne sanitair gebouwen met een paar ruime gezinscabines. Het grootste deel van Huttopia Camping Rambouillet is autovrij, maar voor campers en voor wie de auto vlakbij wil hebben, is er een apart kampeergedeelte. Deze camping heeft een kleine winkel met vers-brood-service en een kampeerhoek. Daar zijn haringen, scheerlijnen en andere vergeten kampeerspullen te koop.

Er is een bar annex restaurant met terras, een spelletjesruimte met tv. Op het speelterrein staan houten toestellen. Je kunt op de camping zwemmen in een klein zwembad, jeu-de-boulen en volleyballen. In juli en augustus worden activiteiten georganiseerd met een natuurthema voor kinderen en het hele gezin. Verspreid over de camping staan overdekte plekken waar je kunt koken en afwassen.

Als Parijs is verkend, zijn er nog veel uitstapjes in de omgeving van Rambouillet te maken. Zoals het kasteel van Rambouillet met zijn park en Engelse tuin. Bezoek de voormalige koninklijke verblijven Saint-Germain-en-Lay (42 kilometer), Maison Laffite (50 kilometer). Wandel door de bossen bij Rambouillet en door het Parc régional de la Haute Vallée de Chevreuse (22 kilometer).

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Huttopia Rambouillet heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa