Kleine campings in Midden-Frankrijk

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Midden-Frankrijk

2 personen
22 campings gevonden

Een zonnige vakantie op een kleine camping in Midden-Frankrijk

Midden-Frankrijk is een populaire regio voor vakantiegangers, waar je de grote massa nog kunt ontwijken. Je geniet van al het moois van de streek en de warmte van de Franse zon, en dat terwijl je verblijft op een kleine en overzichtelijke camping. En natuurlijk geniet je hier van uitstekende faciliteiten. Op deze themapagina zijn alle kleine campings voor je verzameld.

Een regio waar je je niet snel verveelt

Het is niet zonder reden dat Midden-Frankrijk een populair vakantiegebied is. De landschappen zijn hier overweldigend mooi. Daarnaast biedt de regio verschillende wijngebieden zoals Saumur, Anjou en Sancerre. Je kunt hier kilometers fietsen, heerlijk wandelen en een reisje terug in de tijd maken in een van de imposante Loirekastelen.

Een kleine camping in Midden-Frankrijk voor ieder type vakantieganger

Er zijn in de regio Midden-Frankrijk veel verschillende campings te vinden. Je kiest zelf een kampeerplek die het beste aan je wensen voldoet. Wil je bijvoorbeeld vlak bij een stad verblijven? Of zoek je een kleine camping midden in de natuur of juist aan het water? Er is erg veel keus, waardoor je eenvoudig een camping vindt die volledig bij jouw voorkeuren past.