Camping Orne

2 personen
0 campings gevonden

Kamperen in Normandië op een camping in Orne

Orne is het gebied voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het staat bekend om uitgestrekte bossen vol wilde dieren en prachtige heuvellandschappen. Het gebied lijkt door zijn heuvels vol bomen en diepe valleien een beetje op Zwitserland. In Orne vind je veel meren en rivieren, waar je heerlijk in kunt zwemmen of vissen.

Er is genoeg te doen in Orne

Tijdens je verblijf op een camping in Orne is er genoeg te doen. In het gebied zijn talloze kastelen, kerken en kloosters die je kunt bezoeken. Een andere populaire activiteit is het bezoeken van de paardenstoeterij. In Argentan, een stad in de regio, vind je de belangrijkste paardenstoeterij van Frankrijk. Bekijk het prachtige complex en drink een drankje op de prachtige binnenplaats.

Geniet van de lokale specialiteiten!

Veel mensen gaan op vakantie naar Frankrijk om te genieten zoals de Fransen dat doen. Je kunt in Orne overheerlijk dineren bij een van de vele restaurants. Orne is tevens de geboorteplaats van een van de bekendste Franse kazen: Camembert. Haal tijdens de vakantie bij de lokale fromagerie een stuk Camembert en geniet op de camping van een fles wijn en heerlijke kaas.