Charmecampings in Normandië

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in Normandië

2 personen
325 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Kom tot rust op een charme camping in Normandië

Op een charme camping in Normandië ligt de basis voor een onvergetelijke tijd. Geniet van een bijzonder uitzicht, uitstekende faciliteiten en de gezelligheid van een relatief kleine camping. Bovendien liggen de charmecampings op de mooiste plekken die Normandië rijk is.

Op een charme camping in Frankrijk is het goed vertoeven

Op een charme camping in Normandië geniet je van rust in een prachtige omgeving. De campings met dit label zorgen dat je de ruimte hebt op je kampeerplaats met veel groen, midden in het glooiende landschap vol heuvels, weilanden en bossen waar Normandië zo bekend om staat. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten aanwezig. Neem een duik in het zwembad, sla een balletje op een van de sportvelden en bezoek de sauna voor echte ontspanning. Kinderen vermaken zich met activiteiten van het animatieteam. 's Avonds haal je een maaltijd bij de snackbar of het restaurant.

Kamperen in de streek Normandië

Vanuit de charme campings in Normandië maak je prachtige fiets-, wandel- en vaak kanotochten. Sommige charmecampings liggen aan de kust of een meer, waardoor zwemmen en vissen tot de mogelijkheden behoren. De groene omgeving en relatief kleine camping maken deze campings zeer geschikt voor stellen en gezinnen met jongere kinderen. In de streek Normandië staan veel kastelen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Soms heb je zelfs direct vanaf de camping uitzicht op deze indrukwekkende, historische gebouwen.