Camping Picardië

2 personen
59 campings gevonden

Sport en ontspanning op een camping in Picardië

Wil je een ontspannen vakantie doorbrengen in Frankrijk en niet te ver hoeven reizen? Ga dan kamperen op een camping in Picardië. Deze regio ligt in het noorden van Frankrijk en staat bekend om de fietsvriendelijke wegen. Op onze website vind je meer dan 30 campings waar het heerlijk toeven is. Maak het jezelf gemakkelijk en vul aan de linkerkant je voorkeuren in. Kijk ook naar de ANWB-score en de beoordelingen van kampeerders om een goed beeld te krijgen van de verschillende kampeerlocaties.

Ontspanning dicht bij huis

Picardië is een veelzijdige kustregio in Noord-Frankrijk. Groot voordeel is de korte reisafstand. Je kunt de afstand vanuit Nederland makkelijk binnen één dag afleggen. Ontspanning dicht bij huis dus! Op de door ons geselecteerde campings vind je ruime staanplaatsen en comfortabele huuraccommodaties voor een aangenaam verblijf met het hele gezin. Neem bij mooi weer een frisse duik in het buitenzwembad om af te koelen. Op veel campings vind je ook een binnenzwembad, dus ook met minder goed weer kun je je vermaken. Spetterpret met het hele gezin!

Faciliteiten en activiteiten

Op campings in Picardië is aan alles gedacht om jou een ontspannen verblijf te bezorgen. Naast het buitenzwembad of binnenzwembad zijn er voldoende sportfaciliteiten: een voetbalveld, een jeu-de-boulesbaan, een fitnessruimte, paardrijden, noem maar op. Zo blijf je ook tijdens je vakantie actief! ’s Avonds gaan de kinderen los op de muziek van de kinderdisco, maar ook volwassenen zijn van harte welkom om met de voetjes van de vloer te gaan.

Bezienswaardigheden in Picardië

Grote trekpleister in Picardië is de kustlijn, die maar liefst 60 kilometer lang is. Veel campings liggen in de buurt van de uitgestrekte zandstranden. Picardië is licht heuvelachtig en daardoor zeer geliefd bij fietsers. Tijdens een fietstocht beleef je deze veelzijdige regio op zijn best. Bossen en akkers wisselen elkaar af en de kans is groot dat je zomaar op een paleis stuit. Op cultuurhistorisch gebied valt vooral hoofdstad Amiens op. In de pittoreske binnenstad vind je de grootste gotische kathedraal van Europa.