9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping de la Baie
bekijk 14 foto 's
Erkend CKE

Camping de la Baie

De camping ligt in de stad tussen de huizen vlak bij het strand, de haven en het centrum. Het is een licht hellend terrein waar schaduw is van loof- en naaldbomen. De vlakke toeristische plaatsen liggen aan laantjes en zijn gescheiden van de huuraccommodaties. Er zijn enkele extra autoparkeerplaatsen aanwezig.

Cavalaire-sur-Mer is een van de chique badplaatsen aan de Côte d’Azur, in Zuid-Frankrijk. In deze stad ligt Camping de la Baie tussen de kustweg en de Middellandse Zee, op 200 meter van de jachthaven van Cavalaire, het strand en het stadscentrum.

De 145 toeristische en 15 seizoenplaatsen standplaatsen liggen apart van de huuraccommodaties. Dat zijn 160 stacaravans en 30 bungalows. Camping de la Baie is voor een deel in terrassen aangelegd. Loof- en naaldbomen zorgen voor schaduw op de kampeerplekken. Een camping voor kampeerders die van uitstapjes houden.

Het zwembad is op een speelse manier ontworpen, rond, halfrond en in elkaar overlopend. Het water is verwarmd en er zijn twee jacuzzi’s. Aan de rand is plek om te zonnen of in de schaduw te zitten van rieten parasols. Het restaurant levert maaltijden om mee te nemen zoals pizza’s en snacks. In het hoogseizoen zorgt de camping voor entertainment. Drie tot vier keer per week is er een jeu-de-bouleswedstrijd, ook drie keer per week kan je in het zwembad aquagymmen. In de speeltuin staan wat klim- en klautertoestellen, er is een volleybalveld en zijn er tafeltennistafels. In een overdekte ruimte staat een biljart. De campingwinkel levert vers brood en levensmiddelen. Elke dag een half uurtje gratis wifi bij de receptie.

Kampeer je op Camping de la Baie dan kan je niet om de oude Provençaalse dorpjes heen. Een rondrit door de bergen van het achterland brengt je naar oude piratenstadjes zoals Gassin, (landinwaarts op 10 kilometer) en Ramatuelle (3 kilometer verder). Terug slinger je door de bergen via la Croix-Valmer naar Cavalaire. Maak je een uitstapje naar Sainte-Maxime en Saint Tropez, rijd dan ook even langs Cogolin en Grimaud in de bergen. Een dagtrip van 80 kilometer en steeds weer zie je in de diepte de Golf van Saint-Tropez waar vaak grote jachten voor anker liggen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping de la Baie heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping de la Baie is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa