9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Erkend

Camping Le Mas

De camping is schaduwrijk door talrijke pijnbomen. De standplaatsen verschillen in vorm en grootte en hebben deels uitzicht op zee. De verhuuraccommodaties zijn dominant aanwezig. De hoofdwegen zijn geasfalteerd. Bij het zwembad staan ligbedden. Centraal ligt een speeltuin die nauwelijks schaduw heeft.

De Côte Bleue is precies het stukje kust in Zuid-Frankrijk tussen Marseille en Montpellier. Camping Le Mas ligt in Martiques, 41 kilometer vanaf Marseille aan de rand van een groot natuurgebied en ten zuiden van het Étang de Berre.

Camping Le Mas is op de rotsen van de kust aan de Middellandse Zee aangelegd. Dat betekent dat er wat terrassen zijn met een vlakke kiezelondergrond en soms wat glooiende ondergrond. Veel hoge pijnbomen met brede kruinen zorgen voor schaduw. Op 5 hectare camping liggen 104 toeristische standplaatsen op een ondergrond van kiezel. Er zijn 196 stacaravans voor de verhuur. Enkele plekken hebben uitzicht op de Middellandse Zee, andere liggen onder de pijnbomen. Een camping voor gezinnen met kleine kinderen, liefhebbers van zon en zee. Honden alleen in overleg.

Camping Le Mas ligt voor een deel aan de baai van Sainte-Croix. Boven aan de camping staat de receptie met internetcorner. Daar vlak naast heb je restaurant Les Ombrelles met een terras waar je op de Middellandse Zee uitkijkt en in de verte de overkant van de baai ziet liggen. Tegenover het restaurant is het zwembad met verwarmd water en een apart deel voor kleine kinderen. Gratis ligbedjes omringen het zwembad.

Het multi-sporterrein ligt even voorbij de receptie en wordt met een hoog hek met net omringd. Tegen de rand van de camping is een grote speeltuin. Verdeeld over de camping staan 3 sanitair gebouwen. De campingwinkel levert vers stokbrood en croissantjes. Wifi op bijna de hele camping.

De afstand naar de baai met het strand is ongeveer 500 meter. Daar wandel je vanaf de camping via een aparte uitgang zo naar toe. In de zee kan je snorkelen en zwemmen. ’s Avonds kan je slenteren langs de kades van de vissershaven van Carro aan de Middellandse Zee (5 kilometer) en van Martiques aan het Étang de Berre (13 kilometer). Maak een uitstapje naar Aix-en-Provence, 2000 jaar oude stad in de Provence met mooie gebouwen, parken en veel terrasjes.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Le Mas heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Le Mas is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa