8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Erkend CKE

Huttopia Gorges du Verdon

De camping ligt aan weerszijden van de doorgaande weg. Langs de rivier de Verdon liggen vlakke standplaatsen, waarvan enkele direct aan de rivier. De andere plaatsen bevinden zich op terrassen tegen een helling, beschut door talrijke pijnbomen. Er is weinig privacy. Bij de rivier is een grindstrandje. Afhankelijk van de waterstand kan er worden gezwommen. Tweemaal per week worden er wandeltochten georganiseerd. Aan de rivier zijn diverse kleine kiezelstrandjes, waar men kan zwemmen.

Camping Indigo Gorges du Verdon ligt in het indrukkende stroomgebied van de rivier de Verdon bij Castellane, aan de rand van het regionale natuurpark Verdon. Castellane ligt in de Provence in het zuiden van Frankrijk.

Camping Gorges du Verdon – Indigo is de naam van de campingorganisatie waar deze camping bij is aangesloten – ligt op een hoogte van 660 meter, tussen dennenbossen en de rivier de Verdon. Door zijn voorzieningen is het een camping voor gezinnen met wat grotere kinderen die kunnen zwemmen. Camping Gorges du Verdon ligt aan twee kanten van de D952, een doorgaande weg. Langs de rivier liggen vlakke standplaatsen, sommige pal aan het water. De andere kampeerplekken liggen tegen een helling, beschut door pijnbomen. In totaal zijn er 166 toeristische standplaatsen en 5 seizoenplaatsen. De huuraccommodaties bestaan uit tenten, stacaravans en bungalows.

De twee sanitair gebouwen hebben een mix van zit- en hurktoiletten en aparte toiletten voor kinderen. De campingwinkel is goed gesorteerd, er is bar/restaurant waar je in juli en augustus maaltijden kunt afhalen. Camping Gorges du Verdon heeft een verwarmd zwembad met ligstoelen en parasols. Bij dit zwembad vind je een jeu-de-boulesbaan, tafelvoetbal, tafetennistafels en een speeltuin voor kleine kinderen. Op het hoger gelegen deel van de camping kan je terecht op het fitnessparcours en het basketbalveld. Tijdens de zomervakantie organiseert de camping voor kinderen workshops. En voor de volwassenen sporttoernooien. ’s Avonds zijn er voorstellingen. Wifi in de algemene ruimtes.

De grootste bezienswaardigheid is de kloof ‘Gorges du Verdon’. Spectaculair door de grillige rotswanden die hoog boven de groene rivier uittorenen. Je kunt er wandeltochten maken. De rivier is geschikt voor raften, kayakken en kanoën. Afhankelijk van de waterstand kan je in de rivier zwemmen. In de rivier kan je ook vissen. Bij de camping begint een wandelroute van 2,5 kilometer naar Chasteuil, een klein 16e-eeuws dorp.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Huttopia Gorges du Verdon heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa