Camping in de Provence aan de rivier

  • Selectie van campings gelegen langs een rivier
  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Camping in de Provence aan de rivier

2 personen
26 campings gevonden

Kom tot rust op een camping in de Provence aan de rivier

Een camping in de Provence aan de rivier brengt je tot rust. Je kampeert in de prachtige natuur, variërend van de hoogste bergen landinwaarts tot de zandstranden aan de kust. Breng tijdens je vakantie een bezoek aan nationaal park Mercantour, het regionale natuurpark de Camargue of berggebied Les Alpilles. Wie weet spot jij flamingo’s of de zeldzame Camargue-paarden.

Er is voldoende te beleven op een van de campings in de Provence

Op een camping in de Provence aan de rivier beleven je kinderen een geweldige tijd aan of op het water. Maar ook op de camping zelf is meer dan genoeg te beleven. Lekker eten doe je op een terras van een knusse snackbar. Ook organiseren veel camping leuke wandeltochten. Afhankelijk van de waterstand kan er in de rivieren gezwommen worden. De kids leren meer over dieren op de miniboerderij.

Gelegen vlakbij of aan de rivier

Word je graag wakker met het geluid van een stromend beekje? Of maak je graag met je zoon of dochter een kleine wandeling naar het water? In beide gevallen is het een uitstekend idee om een camping uit te zoeken in de Provence aan de rivier. Zo maak je kennis met een van de mooiste gebieden van Frankrijk.