Charmecampings in de Provence

  • Kamperen op de mooie en idyllische plekken in Europa.
  • Optimaal genieten van rust, ruimte en natuur
  • Persoonlijke aandacht van de campingbeheerder, met oog voor gastvrijheid
  • Geselecteerd door ANWB-campinginspecteurs na uitvoerig onderzoek

Charmecampings in de Provence

2 personen
29 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Ruimte, rust en lavendelvelden op een charme camping in de Provence

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming en de Provence is een prachtig gebied. Door de ligging is het er bovendien vrijwel de hele zomer mooi weer. Op een charme camping in de Provence geniet je optimaal van dit prachtige gebied.

Alle ruimte en een prachtig uitzicht

Op een charme camping in de Provence verblijf je in een accommodatie op een ruime plaats met veel groen. De campings zijn klein tot middelgroot, waardoor er een gemoedelijke sfeer hangt. De eigenaren hebben alle tijd voor je en zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Het belangrijkste aan een charme camping is misschien wel de prachtige ligging. Hier kijk je uit over de lavendelvelden waar de Provence bekend om staat of een schilderachtig meer, groene bossen of een historisch dorpje.

Bezienswaardigheden in de streek

Vanuit de charme camping in de Provence bezoek je natuurgebieden zoals Camargue en Luberon. Overal liggen kronkelende rivieren, bossen en heldere meren. Door de kloof Gorges du Verdon loopt de rivier de Verdon, die je per kajak, kano of raft verkent. Voor een dagje cultuur snuiven in de stad ga je naar Marseille, Arles of Avignon. De hoogste berg van de Provence, de Mont Ventoux, is 1.909 meter hoog. Hier maak je prachtige wandel- en fietstochten over de uitgestippelde routes.