Gezinscampings in Frankrijk

  • De leukste gezinscampings
  • Geselecteerd door de ANWB
  • Uit Go Camping magazine

Gezinscamping Frankrijk

2 personen
708 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Onvergetelijke vakantie op een familiecamping in Frankrijk

Frankrijk is nog altijd bij veel Nederlanders favoriet als vakantieland. Ben je op zoek naar een familiecamping in Frankrijk? De ANWB heeft honderden luxe campings in alle hoeken van Frankrijk voor je geselecteerd: groot, middelgroot en klein. Op onze website zie je in één oogopslag het aantal sterren dat wij aan een camping toegekend hebben. Ook kun je de score van kampeerders zien. Deze beoordelingen helpen jou bij het maken van de juiste keuze.

Ontspannen op een luxe camping

Er is niets fijner dan volledig tot rust komen op een luxe Franse camping. De website van de ANWB biedt een overzicht van bijna 600 campings die uitermate geschikt zijn voor het hele gezin. Er is een groot aanbod aan familiecampings in de populairste regio's van Frankrijk zoals Aquitanië, de Languedoc, de Alpen en de Provence. Maar ook in minder bekende gebieden zijn er voldoende mogelijkheden voor een geslaagde vakantie. Trek er met de kids op uit en bezoek een idyllisch dorpje. Of pak het avontuurlijker aan en maak er een sportieve en actieve vakantie van.

Voordelen van een familiecamping

Familiecampings bieden een hoop voordelen voor jong en oud. Je kinderen nemen een lekkere frisse duik in het helderblauwe water van het zwembad en ook jij geniet met volle teugen. Sommige campings hebben een zwemparadijs met indrukwekkende glijbanen. Voor de kids (klein en groot) zijn er genoeg activiteiten en andere faciliteiten voor langdurig vermaak. 's Avonds is het tijd voor een spelletje op de tablet of laptop. Goed om te weten: de meeste campings zijn voorzien van uitstekende wifi.

Culinair genieten

Wil je gezellig samen genieten van een heerlijke maaltijd? Dat kan op een familiecamping in Frankrijk! Wie denkt dat je op de camping alleen terechtkunt voor pizza en patat, heeft het mis. Naast een snackbar hebben veel campings een restaurant. Voor verse broodjes kun je 's ochtends terecht in de campingwinkel of bij de broodservice. Bij de ANWB vind je gegarandeerd een accommodatie die volledig aansluit bij jouw wensen en die van je kinderen.