Campings in Zuid-Frankrijk met zwemparadijs

  • De kids ravotten lekker in het waterparadijs
  • Papa en mama vermaken zich stiekem ook kostelijk
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Zuid-Frankrijk met zwemparadijs

2 personen
0 campings gevonden

De nodige afkoeling op campings in Zuid-Frankrijk met zwemparadijs

Tijdens de zomermaanden kunnen de temperaturen in Europa aardig oplopen. Daardoor zijn campings in Zuid-Frankrijk met zwemparadijs erg in trek bij gezinnen. Terwijl de kids zich vermaken in het zwembad tijdens een potje waterpolo of tikkertje geniet jij van een goed boek en doe je de nodige dosis vitamine D op. De zwembaden variëren van een enkele glijbaan tot een zwemparadijs met meerdere glijbanen en bubbelbaden.

Dicht bij zee gelegen

Zuid-Frankrijk staat bekend om de Côte d’Azur, waar je veel prachtige campings vindt. Verken de glamoureuze kustlijn met de auto, trek eropuit met de fiets of breng wandelend een bezoek aan de vele chique dorpjes. Gaat je hart sneller kloppen van een actieve vakantie? Zoek dan een camping die in of dicht bij de Pyreneeën gelegen is. Aquitanië staat daarentegen weer bekend om de historische landschappen.

Breng een bezoek aan Gorges du Verdon

De kans is groot dat je kinderen niet meer weg te slepen zijn bij de campings in Zuid-Frankrijk met zwemparadijs. De omgeving heeft echter veel te bieden. Breng een bezoek aan Gorges du Verdon, een van de meest indrukwekkende rivierkloven van Europa. De steile rotswanden reiken tot 700 meter.