Campings in Hongarije

2 personen
50 campings gevonden

Genieten op een sfeervolle camping in Hongarije

Verblijf op een comfortabele camping in Hongarije met ruime staanplaatsen, en ontdek de vele facetten van dit land. In heel Hongarije vind je diverse campings die allemaal iets unieks te bieden hebben: een ligging aan een meer, grote speeltuinen of veel natuur. Of je nu op zoek bent naar een grote familiecamping of liever op een rustig terrein met een authentieke watermolen verblijft, het kan allemaal. Waar jij je vakantie in Hongarije ook doorbrengt, je mag rekenen op modern sanitair, genoeg leuke activiteiten en een zeer gezellige sfeer.

De natuur van Hongarije

Op het gebied van natuur is Hongarije ontzettend divers, en jij beleeft het allemaal vanaf de camping. Ontdek bijzondere vogels in het steppegebied van Nationaal Park Hortobágy of wandel door kilometerslange grotten in Nationaal Park Aggtelek. In de buurt van de camping is er ook genoeg gelegenheid om van de natuur te genieten. Huur bijvoorbeeld een paar fietsen en ga voor een tocht door de omliggende bossen, heiden en weilanden.

Activiteiten op de camping

Ook op je eigen camping in Hongarije is er genoeg te beleven, Zo organiseert het animatieteam allerlei leuke activiteiten. Daarnaast zijn de meeste campings voorzien van een eigen buitenspeelplaats voor de kinderen en een sportveld, waar je volop voetbalt, tennist of volleybalt. Neem een frisse duik in het zwembad of breng een bezoek aan een nabijgelegen meer, waar je meteen van de Hongaarse natuur geniet.

Culturele bezienswaardigheden

Of je nu naar een grote stad als Boedapest wilt reizen of liever bij kleine dorpjes in de buurt blijft: op het gebied van cultuur heeft Hongarije genoeg te bieden. Bezoek de vorstelijke Burcht van Boeda of wandel door de eeuwenoude gangen van het fort van Eger. In het westen van het land ligt het imposante Festetics-paleis, aan de oever van het grote Balatonmeer waar je rustige boottochten maakt.

Van alle gemakken voorzien

Tijdens je verblijf op een camping in Hongarije mag je rekenen op handige faciliteiten zoals een modern sanitairgebouw, wasgelegenheden en draadloos internet. Daarnaast kun je op de camping brood halen en is er op sommige kampeerterreinen een eigen winkeltje. Enkele grote campings bieden je zelfs de luxe van een stoomcabine en een sauna aan, evenals een compleet uitgeruste fitnesszaal voor de echte sportieveling.

#