Kleine campings in Hongarije

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Hongarije

2 personen
19 campings gevonden

Eenvoud en natuur op een kleine camping in Hongarije

Wie houdt van de eenvoud van kamperen en natuur vindt op een kleine camping in Hongarije een fantastische vakantieplek. In een gemoedelijke omgeving met veel rust geniet je van je vakantie vol cultuur en ongerepte natuur. Je vindt hier alle faciliteiten die je nodig hebt; ze zijn alleen iets minder uitgebreid en eenvoudiger dan op de grotere campings. Precies zoals je dat prettig vindt.

Maximum 60 plaatsen

Een kleine camping beschikt over maximaal 60 plaatsen. Door deze kleinschalige opzet is de ontvangst vaak extra hartelijk en gastvrij. De bourgondiërs genieten ervan om regelmatig etentjes voor campinggasten te organiseren. Omdat rust zo belangrijk is op de kleine camping vind je hier doorgaans geen animatieprogramma. Soms is er wel een kleine speeltuin, maar kinderen vermaken zich vooral in de natuur van de kleine camping in Hongarije. Op de camping heerst een aangename en veilige sfeer. Ook is er meestal een zwembad of sportveld in de buurt aanwezig waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Organiseer zeker een potje voetbal of volleybal.

Meer dan het Balatonmeer en Budapest

Wie aan Hongarije denkt, heeft vast wel van het Balatonmeer en Budapest gehoord. Tijdens je vakantie op een kleine camping in Hongarije ontdek je dat het een land van bos, bergen, grotten, kuuroorden en nationale parken is. Het is daarnaast een vrij goedkoop land om vakantie te vieren.