Vakantieparken in Hongarije

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Hongarije

2 personen
4 campings gevonden
<
1
>

Van alle gemakken voorzien op een vakantiepark in Hongarije

Gevarieerde natuur, steden vol culturele schatten, tal van kuurmogelijkheden en heerlijk eten; verblijven op een vakantiepark in Hongarije is een comfortabele manier om dit fijne land in het hart van Europa te ontdekken.

Prima voorzieningen en uitgebreid vermaak

Sfeervolle accommodaties en uitgebreide zwemmogelijkheden: de vakantieparken in Hongarije zijn van alle gemakken voorzien. Aan het imposante Balatonmeer vermaken jong en oud zich in en op het water. De vakantieparken aan het meer zijn ideaal voor actieve gezinnen. Je hebt nergens omkijken naar; het vakantiepark biedt ruime sanitaire voorzieningen, wifi, en een gevarieerde keus aan horeca, een broodjesservice en een supermarkt. Verder is er ruimte voor sport en spel met de hele familie en hebben veel vakantieparken een gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden.

Sprookjesachtig Boedapest en verlaten poesta

De vakantieparken in Hongarije hebben voor elk wat wils. Liefhebbers van schitterende architectuur worden op hun wenken bediend in de romantische hoofdstad Boedapest, met als hoogtepunt de indrukwekkende burcht op 70 meter boven de Donau. Natuurliefhebbers maken in het noorden kennis met nationaal park Aggtelek en de grootste stalactietengrot van Hongarije: de Baradlagrot. In het oosten wacht de dunbevolkte poesta vol kuddes schapen en paarden en lieflijke dorpjes.