Campings aan het Comomeer met zwembad en glijbaan

  • De kids roetsjen naar beneden op de mooiste waterglijbanen
  • Ook papa en mama vermaken zullen zich prima vermaken
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan het Comomeer met zwembad en glijbaan

2 personen
3 campings gevonden
<
1
>

Het ultieme vakantiegevoel op een camping aan het Comomeer met zwembad en glijbaan

Ben jij al gevallen voor Italië? Deze liefde wordt alleen maar groter op een camping aan het Comomeer met zwembad en glijbaan. De prachtige Italiaanse streek rondom dit beroemde heeft doorgaans schitterend weer. Wil je toch een dagje op de camping blijven, dan is zo'n zwembad met glijbaan ideaal. Op deze themapagina vind je alle campings bij het Comomeer met zwembad en een glijbaan.

Een schitterend meer

Het Comomeer ligt in het noorden van Italië, in Lombardije om precies te zijn. Het meer is maar liefst 46 kilometer lang en ruim 4 kilometer breed. Er liggen rondom het meer ook veel plaatsjes die je zeker moet bezoeken, zoals Menaggio, Gravedona, Lecco en niet te vergeten de stad Como. Geniet van het uitzicht op de berg Monte Legnone ten noorden van het meer. Het Comomeer is overigens ook een populaire bestemming voor bekend Hollywood; misschien spot je wel een internationale beroemdheid.

Campings voor ieder type vakantieganger

De regio Lombardije is erg populair en je favoriete camping aan het Comomeer met zwembad en glijbaan heb je dan ook zo gevonden. Elke camping kent een geheel eigen karakter en het Comomeer is een vakantiebestemming die bij vrijwel iedere vakantieganger past.