Campings aan het Gardameer met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings aan het Gardameer met zwembad

Wissen
2 personen
73 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Aangename temperaturen op een camping dicht bij het Gardameer met zwembad

Veel gezinnen weten de camping dicht bij het Gardameer met zwembad al te vinden, en niet zonder reden. Je geniet hier van een uniek klimaat en er is meer dan genoeg te beleven rondom het meer. Door de beschermende bergen en het warme water is het klimaat hier extra mild. In de zomer lopen de temperaturen op van 24 tot 30 graden en in de winter kun je hier aangenaam overwinteren met temperaturen tussen de 12 en 18 graden.

Genoeg vermaak op het water

Vier je vakantie op een camping aan het Gardameer met zwembad, dan mogen watersportactiviteiten niet ontbreken. Kies ervoor om te gaan zeilen, windsurfen of kitesurfen of huur een motorboot en meer aan bij verschillende nabijgelegen plaatsjes. Ook heb je de keuze uit meerdere extreme sporten, waaronder raften door wilde rivieren en van watervallen abseilen, springen en glijden tijdens canyoning. Na een dag vol vermaak in het water neem je een verfrissende duik in het zwembad op de camping.

Verschillende leuke plaatsen in typisch Italiaanse sferen

Bezoek je graag typisch Italiaanse dorpjes en steden? Bij de camping aan het Gardameer met zwembad heb je de keuze uit tal van leuke plaatsen. Sirmione is een middeleeuwse vestingstad met een zinderend cultureel leven. In Riva del Garda bekijk je een barokke kerk, een Venetiaans fort en een machtige neogotische villa gevestigd op Isola del Garda.

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter