9766 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Village Settebello
bekijk 3 foto 's
Erkend

Camping Village Settebello

De standplaatsen van het terrein liggen op twee door een weg van elkaar gescheiden gedeelten. De toeristische standplaatsen liggen bij zee. Doeken geven beschutting, op het aparte tentenveld staan bomen. Er zijn veel sportfaciliteiten en andere activiteiten op het terrein (skatebaan, beachvolleybal, disco, film). Er is een apart parkeerterrein. Deze camping beschikt grotendeels over hurktoiletten. Er is een 500 m lang en tot 50 m breed strand van fijn zand.

Camping Village Settebello is een camping met een mooie ligging aan een strand van de zuidkust van Italië, tussen Rome (140 km) en Napels (115 km). Lekker zonnen en lezen op het strand van de camping, zwemmen in het blauwe water van de Tyrreense Zee en genieten van de Italiaanse zon vanaf schaduwrijke staanplaatsen. Het kan allemaal op Camping Village Settebello.

Op deze zeer grote strandcamping kampeer je op zand. Er zijn wel 350 toeristische staanplaatsen, die verschillen in grootte (tussen 50 en 80 m2). De staanplaatsen variëren in de hoeveelheid beschutting die ze bieden. Het terrein is deels vlak, deels glooiend. De camping maakt onderscheid tussen standaard campingplaatsen, waar je met je tent, caravan of camper kunt staan, en campingplaatsen voor kleinere tenten. Huren kan ook op Camping Village Settebello, je kunt kiezen uit mobilhomes en bungalows.

Vermaak op de camping

Tijdens je verblijf op Camping Village Settebello kun je echt genieten van zon, zee en strand. Je kunt zelfs een eigen stukje strand met een ligbed en parasol krijgen (gratis als je een accommodatie huurt in het hoogseizoen). Na een uurtje zonnen op het strand zoek je de verkoeling van de Tyrreense Zee. Meer verkoeling vind je op de camping zelf, in het mooie buitenzwembad. Voor kleine kinderen is er een apart, ondiep bad. De jongste kampeerders zullen zich hier zeker vermaken. Na spartelen in het kleuterbad kunnen ze genieten van voorstellingen van het animatieteam.

Winkels en eten

Andere voorzieningen op de camping zijn de campingwinkel, de markt, de kiosk en de fruitwinkel. Heb je geen zin om te koken, dan kun je terecht in het restaurant. De chef-kok serveert je graag zijn visspecialiteiten en pizza’s.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Village Settebello heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Village Settebello is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa