Camping Lazio (regio Rome)

2 personen
27 campings gevonden

Beleef het mooie Italië op een camping in Lazio

Of je nu met je hele gezin op vakantie wilt, of graag in je eentje de rust opzoekt: er is altijd wel een geschikte camping in Lazio te vinden. Deze streek herbergt enkele stille natuurcampings, maar ook grote resorts waar je van alle gemakken voorzien bent. Neem een duik in het zwembad of doe mee aan de activiteiten van het animatieteam. De kinderen klimmen en klauteren in de grote speeltuin, terwijl jij tot rust komt in de spa. Geniet van Italiaanse specialiteiten in het campingrestaurant, waar je elke dag een compleet verzorgde maaltijd eet.

Ontdek de natuur

Van hoge bergen in het oosten tot een rustige kuststrook: de natuur in Lazio is ontzettend veelzijdig. Avonturiers trekken hun wandelschoenen aan om de top van de Monte Gorzano te trotseren, en ook een wandeling langs de Tyrreense Zee is de moeite waard. Fiets ook eens door het unieke landschap van het nationale park Circeo met zijn robuuste rotspartijen.

Kamperen op prachtige locaties

Boek je een camping in Lazio, dan verblijf je op een toplocatie in deze regio. Geniet van de natuur en huur een fiets om de bosrijke omgeving te verkennen. Of neem een frisse duik in de rivier of het meertje dat net naast het kampeerterrein ligt. Verblijf je aan zee, dan maak je bijzondere wandelingen in de duinen.

Even langs de hoofdstad

De beroemdste stad van Italië vormt het hart van de regio Lazio. In Rome duik je in het rijke verleden van Italië. Wandel door de gangen van het Colosseum of bewonder de prachtige kunst in de Vaticaanse musea. Bekijk de overblijfselen van het Forum Romanum en strijk vervolgens neer op een terrasje om een authentieke pizza te verorberen.