Camping Faranghe

ItaliëMarcheMacerataEsanatoglia  (sitecode 78833)

Camping Faranghe

ItaliëMarcheMacerataEsanatoglia
KleinCKE

Gelegen tussen de heuvels. De toegangsweg is smal, maar geasfalteerd en geschikt voor caravans en vouwwagens tot 7 meter. Het terras biedt een weids uitzicht. Op de camping is een opzetzwembad. Drie keer per week is er een Italiaans diner. Eén keer per week is er een kookworkshop op de berg. Het sanitair in een portakabin is netjes en schoon.

Vakantie vieren in het groen van Le Marche op Camping Faranghe

De kleine boerencamping Faranghe ligt in het groene hart van Italië. Camping Faranghe is gelegen tussen de glooiende heuvels van Le Marche, aan de voet van de hoge Apennijnen van Umbrië. De sfeervolle kleinschalige camping ontvangt veel rustzoekers en natuurliefhebbers.

Kamperen op het gras

De kampeerplaatsen van ongeveer twaalf bij tien meter zijn geschikt voor een verblijf met tent of caravan. Op alle staanplaatsen maak je gebruik van elektriciteit. Met de auto kun je tot aan de tent komen om te laden en te lossen. Je parkeert de auto daarna op het aparte parkeerterrein, waardoor de camping een landelijke sfeer behoudt. Er zijn zo'n 20 staanplaatsen en deze worden omringd door bomen, waardoor je hier in de halfschaduw staat. Wil je wel kamperen maar niet met spullen sjouwen? Huur dan een retrocaravan of overnacht in je eigen comfortabele appartement met terras.

Ruimte voor de kinderen

Voor de kinderen is er op de camping alle ruimte om lekker te spelen. In het bos bouwen ze een grote hut, de speelgoedkist zit vol met speeltjes en ook is er een tafeltennistafel. Tijdens een warme dag neem je een verkoelende duik in het zwembad, dat een mooi uitzicht biedt op de glooiende heuvels. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om te relaxen. Zo staan er op verschillende plekken ligbedden, en kun je een dutje doen in een van de hangmatten.

Unieke excursies en workshops

Camping Faranghe nodigt experts uit het dorp uit om bijzondere excursies en workshops te organiseren. Doe bijvoorbeeld mee met de kookworkshop of ga op zoek naar wilde kruiden en paddenstoelen. In het pizza-atelier leren kinderen de lekkerste pizza's maken.

Omgeving

Sportieve vakantie op Camping Faranghe

Maak een wandeling door het schitterende heuvellandschap of kies voor een uitdagende hike de bergen in. Andere erg populaire activiteiten in de buurt van Camping Faranghe zijn deltavliegen en parapenten. De camping verhuurt mountainbikes en geeft je informatie over routes, gidsen en bijzondere locaties.

Wil jij het water opzoeken? Ga kanoën of raften op de Corno of ga met het gezin naar het Lago di Cingoli of het Lago di Fiastra voor een verfrissende duik, een rondje met de kano of een leuke waterfietstocht.

Lees meer over Marche