Camping Marche

2 personen
33 campings gevonden

Ontdek het Italiaanse landschap op een camping in Le Marche

Met de zee in de buurt en knusse Italiaanse dorpjes op een steenworp afstand is een camping in Le Marche de ideale plek om Italië te ontdekken. Verblijf op een camping in het hart van de natuur, of kies juist voor een van de gezinscampings aan de kustlijn. De verschillende campings in deze veelzijdige regio verwelkomen iedereen: jij komt heerlijk tot rust in de sauna, terwijl de kinderen urenlang spelen in de speeltuin. Verken je liever de natuur? Huur dan een paar fietsen op het kampeerterrein en ga op pad.

Aangenaam kamperen

Je komt tijdens je vakantie in deze regio niets tekort, onder andere dankzij het enthousiaste animatieteam op de camping. Zij vermaken jong en oud met de leukste activiteiten. Daarnaast zijn veel campings voorzien van een zwembad en is het mogelijk om een hapje te eten in het campingrestaurant. Dit allemaal terwijl je heerlijk tot rust komt op een grote staanplaats met een mooi uitzicht.

Prachtige bezienswaardigheden

Verlaat je je camping in Le Marche, dan wachten er enkele culturele pareltjes op je. Bezoek eens het kasteel van Gradara, dat hoog boven het gelijknamige stadje uittorent. Of kijk je ogen uit bij de imposante Basiliek van het Heilige Huis in de stad Loreto. Onder de grond vind je ook leuke bezienswaardigheden, zoals de grotten van Frasassi.

De veelzijdige natuur van Le Marche

In welk seizoen jij ook van Le Marche geniet, het hele jaar door vind je hier prachtige natuur. Denk aan glooiende heuvels, bloemenvelden en besneeuwde bergtoppen. Bij Piano Grande maak je bijzondere wandelingen langs ontelbaar veel bloemen, maar ook het Lago di Fiastra is een goed decor voor een wandeling. Avonturiers halen het meeste uit een bezoek aan het Sibillini-gebergte, vooral met een mountainbike.