Campings in Le Marche aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Le Marche aan zee

2 personen
13 campings gevonden
<
1
>

Bezoek de knusse Italiaanse dorpjes dicht bij de camping in Le Marche aan zee

Iedere camping in Le Marche aan zee is dicht bij knusse Italiaanse dorpjes gevestigd. Kies er bijvoorbeeld voor om vakantie te vieren aan de kustlijn of in het hart van de natuur. Een leuke highlight tijdens je vakantie is het kasteel van Gradara. Dit indrukwekkende gebouw torent hoog boven het gelijknamige stadje uit.

Bekijk de indrukwekkende grotten van Frasassi

Naast het kasteel van Gradara zijn er nog vele bezienswaardigheden in de directe omtrek. Breng onder de grond een bezoek aan de grotten van Frasassi of kijk je ogen uit bij de imposante Basiliek van het Heilige Huis in de stad Loreto. Even bijkomen na een lange dag weg? De kids nemen dan nog even een verfrissende duik op de camping in Le Marche aan zee.

Een ontspannen wandeling maak je bij Piano Grande

Het hele jaar door vind je bij een camping in Le Marche aan zee prachtige natuur. Je geniet namelijk van glooiende heuvels, bloemenvelden en besneeuwde bergtoppen. Maak een ontspannen wandeling bij Piano Grande, waar je langs ontelbaar veel bloemen komt. Voor de avonturiers is het Sibillini-gebergte aan te raden. Dit gebied staat vooral bekend om de vele paden die je kunt verkennen op de mountainbike.