Camping Venetië

2 personen
36 campings gevonden

Camping in Venetië

Wil je een ontspannen kampeervakantie doorbrengen in Italië? Boek dan een heerlijke vakantie op een camping in Venetië en creëer onvergetelijke momenten met het hele gezin! In de omgeving van deze prachtige Italiaanse stad liggen veel luxe campings van verschillende groottes: gemiddeld, groot en zeer groot. Accommodaties en faciliteiten in overvloed! Lukt het je niet om een keuze te maken? Geen enkel probleem. Met behulp van de filter, de ANWB-score en de beoordeling door kampeerders vind je gegarandeerd een camping die op je wensen aansluit!

Tijd voor ontspanning

Vakantie hoort in het teken te staan van relaxen en er met z’n allen een geweldige tijd van maken. Dat komt op een camping in Venetië wel goed! De door ons geselecteerde campings zijn prachtig gelegen in een natuurlijke omgeving. Sommige kampeerplekken bevinden zich zelfs op een steenworp afstand van de Adriatische Zee. Onder de Italiaanse zon kan het soms flink warm worden. Gelukkig vind je op bijna alle campings in Venetië heerlijke buitenzwembaden. Neem een frisse duik en geniet van het mooie weer!

Comfort op de camping

Op alle campings is wifi aanwezig, zodat je online kunt gaan wanneer je wilt. Maar waarschijnlijk zul je daar weinig behoefte aan hebben, want er zijn volop faciliteiten voor voldoende afleiding en vermaak. Denk bijvoorbeeld aan animatie- en fitnessmogelijkheden. Sportievelingen opgelet! Veel campings beschikken over een voetbalveld of tennisbaan om lekker actief bezig te zijn. Geniet daarna van een heerlijke Italiaanse maaltijd in het nabijgelegen restaurant en maak het vakantiegevoel compleet!

Naar de stad of naar het strand

Je gaat niet voor niets kamperen in Venetië. Bezoekjes brengen aan de stad hoort er ook bij. Varen op een gondel, het San Marcoplein bewonderen, foto’s maken op de Rialtobrug… Er is ontzettend veel te ontdekken op cultureel en historisch gebied. Wist je dat je in de omgeving van Venetië ook uitgestrekte witte zandstranden vindt? Klap je strandstoel uit, geniet van het helderblauwe water en pak er een verfrissend drankje bij. Of koop een echt Italiaans ijsje bij een gelateria!