Luxe campings in Sardinië

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

Luxe campings in Sardinië

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Zon en witte stranden op een luxe camping op Sardinië

Op een luxe camping op Sardinië ontbreekt het je aan niets, zowel wat de faciliteiten als de prachtige omgeving betreft. Laat je deze vakantie verwennen door een uitstekende service en maak gebruik van luxueuze faciliteiten. Bovendien geniet je op het eiland van de Italiaanse keuken, een heerlijk zonnetje en schitterende bezienswaardigheden.

Uitstekende services en faciliteiten

Een luxe camping op Sardinië is zeker een aanrader, want naast de goede voorzieningen geniet je hier van prachtige vergezichten. De camping zelf biedt luxe faciliteiten zoals een zwembad of een heus zwemparadijs met jacuzzi en spa. Voor de kinderen zijn er een speeltuin, sportveldje of recreatiezaal en zijn er activiteiten te ondernemen met het animatieteam. Naast een restaurant vind je op de camping voorzieningen zoals een bar, winkel, kruidenier en bakker.

Bezienswaardigheden op Sardinië

Sardinië heeft kilometerslange stranden en beschikt in het oosten en noorden over een rotsachtig landschap. Zo worden de witte stranden aan die kant van het eiland prachtig omlijst door rotsformaties. Op het eiland breng je een bezoek aan de Grotta di Nettuno met stalactieten en stalagmieten en maak je een afdaling van 654 treden langs de rotsen. Ook de Nuraghi zijn een bezoek waard: deze stenen torentjes staan verspreid over het eiland en zijn overblijfselen van bouwsels van 3.500 jaar oud. Daarnaast bezoek je op het eiland het Sardijns archeologisch museum, de Costa Smeralda met luxe jachthavens en het voormalige vissersdorp Villasimius.