Campings aan de rivier in Italië

  • Selectie van campings gelegen langs een rivier
  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan de rivier in Italië

2 personen
9 campings gevonden
<
1
>

Het ultieme vakantiegevoel op een camping aan een rivier in Italië

Ben je fan van het Italiaanse klimaat en vertoef je graag aan het water? Dan is een camping aan een rivier in Italië de bestemming waar jij een mooie vakantie beleeft. Het water leent zich voor de leukste watersporten, een hengeltje werpen of gewoon pootjebaden. Daarnaast heeft dit mooie land je nog veel meer te bieden. Op deze themapagina vind je in een oogopslag alle campings in Italië die aan of in de buurt van een rivier liggen.

Prachtig Varese

Varese ligt in de populaire regio Lombardije, in het noorden van het land. Hier heb je niet alleen het genot van de nabijgelegen rivier, maar sta je ook bijna met je voeten in het meer Lago Maggiore. De rivier heeft zelfs een eigen strand waar je geniet van mooi weer, spelende kinderen en een goed boek. De liefhebber van cultuur komt hier ook volledig aan zijn trekken. Varese heeft enkele schitterende bezienswaardigheden, zoals kasteel Castello Estense en de kerk Santa Maria del Monde. Op korte afstand van de stad vind je pittoreske dorpjes met veel historische gebouwen.

Natuur in zijn zuiverste vorm

Vanaf de camping aan de rivier in Italië zie je natuur in zijn meest pure vorm. De prachtige bergroutes zijn een aanrader voor de fanatieke wandelaar. Zelfs de verwoede bergbeklimmer haalt hier zijn hart op. Ongerepte bossen, uitgestrekte meren en rivieren laten zien hoe wonderschoon en imposant de natuur is.