3.9 sterren

Camping Le Capanne

ItaliëToscaneLivornoMarina di Bibbona  (sitecode 46734)

Camping Le Capanne

ItaliëToscaneLivornoMarina di Bibbona
4.5 sterren
Erkend

De parkachtige familiecamping is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. De door hoge laurierhagen afgebakende staanplaatsen beschikken soms over een koelkast. Bij het zwembad met solarium is een kinderzone met glijbaan en kleuterbad (50 cm diep) en een hondenzone. Er is een indianendorp en het huis van Pinocchio. Voor honden is er een hondenweide met behendigheidsparcours. Het restaurant bevindt zich in een oude Toscaanse schuur. Vanaf juni is er gratis busvervoer naar zee.

Omgeving

Camping Le Capanne: ontdek het schitterende Toscane aan de kust

Op de prachtig aangelegde camping Le Capanne geniet je van zowel dagtrips aan de kust als culturele excursies naar het Toscaanse binnenland. Maak bijvoorbeeld een boottocht naar het fraaie eiland Elba, waar Napoleon verbleef. Of bezoek de schitterende steden Pisa, Lucca en Siena.

Bezoek de imposante kunststad Florence

Vlak bij camping Le Capanne ligt de bijzondere stad Florence. Vanwege de verscheidene middeleeuwse bezienswaardigheden wordt dit ook wel de hoofdstad van de renaissance genoemd. Wandel over de brug Ponte Vecchio of bezoek het Palazzo degli Uffizi met kunstwerken van Leonardo da Vinci en Michelangelo.

Lees meer over Toscane

Naar accommodaties