Glamping in Toscane

  • Luxe kamperen
  • In een lodge of ingerichte safaritent 
  • Genieten in de buitenlucht met het gemak van thuis

Glamping Toscane

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Glamping in Toscane

Ben je van plan om te gaan kamperen in Italië, maar wil je ook profiteren van het comfort van thuis? Dan is glamping in Toscane een aantrekkelijke optie voor jou en je gezin. Deze vorm van kamperen wint razendsnel aan populariteit. Tijdens een verblijf op een luxe camping in het prachtige Toscane kun je je gegarandeerd heerlijk ontspannen. Wij hebben, om je keuze gemakkelijker te maken, de beste campings voor je geselecteerd. Je ziet in een oogopslag de ANWB-score en de score van kampeerders.

Ontspannen in alle comfort

Een groot voordeel van glamping ten opzichte van regulier kamperen is dat je je in een luxe accommodatie met het hele gezin in alle comfort lekker kunt ontspannen. Een glampingverblijf in Toscane is een unieke ervaring voor jong en oud. Terwijl je je midden in de mediterrane natuur bevindt, kom je helemaal tot rust op het luxe kampeermeubilair. De kinderen vermaken zich prima in het helderblauwe water van het zwembad. Vrolijk glijden ze van de glijbaan af, terwijl jij achterover ligt met een goed boek. Dit is pas vakantie vieren!

Voordelen van glamping

Doordat je bij glamping in een luxe accommodatie verblijft, geniet je van veel voordelen. Je hebt veel meer ruimte dan bij een verblijf op een reguliere camping, wat het vrije outdoor-gevoel alleen maar versterkt. Bijkomend voordeel is dat je minder bagage mee hoeft mee te nemen naar je vakantiebestemming. Er is gelegenheid om samen met de kinderen zelf een lekkere maaltijd te bereiden, maar je kunt ze ook trakteren op een Italiaanse pizza in het restaurant.

Toscane: verrassende cultuur en natuur

De door ons geselecteerde campings beschikken over een mooi zwembad dat uitermate geschikt is voor een frisse duik, maar we raden je ook aan om de omgeving te ontdekken. Toscane is een zeer populaire vakantiebestemming. Je vindt hier prachtige steden zoals Florence en Pisa, die cultureel en gastronomisch tot de Europese top behoren. Verleden en heden lopen hier door elkaar heen. Breng een bezoek aan de toren van Pisa of de indrukwekkende kathedraal van Florence en geniet.

#