9766 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping-Park Steiner
bekijk 15 foto 's
Erkend

Camping-Park Steiner

De licht glooiende, terrasvormige camping ligt in het Etschdal, bij het gelijknamige hotel. Het terrein wordt omgeven door bergen en ligt tussen de wijngaarden. Verschillende soorten bomen zorgen voor schaduw op de standplaatsen. Deze staanplaatsen hebben een verharde ondergrond van grind. In de receptie treft u tevens een bibliotheek aan. Een geluidswal vermindert het verkeersgeluid op de camping. Op aanvraag worden begeleide wandel- en fietstochten aangeboden.

De Alpen vormen de natuurlijke noordgrens van Italië met Slovenië, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Leifers/Laives ligt in het bergachtige gebied van Zuid-Tirol. Met camping-Park Steiner op 10 km ten zuiden van Bolzano.

Camping-Park Steiner is terrasvormig aangelegd tegen een zacht glooiende helling in het Etschdal met rondom bergen en wijngaarden. Op de camping zelf groeien wijnranken en staan appelbomen en iepen die voor schaduw op de standplaatsen zorgen. De ondergrond is grind. Een geluidswal vermindert het verkeersgeluid op de camping. Voor de verhuur staan houten bungalows van verschillend formaat ter beschikking.

Op Camping-Park Steiner zijn twee toiletgebouwen, een campingwinkel en een pizzeria met een minirestaurant. Daar serveren ze niet alleen pizza’s maar ook speck op een snijplankje, kaas uit Zuid-Tirol of de Tiroolse variant van de Oostenrijkse apfelstrudel. Het aangrenzende hotel met dezelfde naam heeft een à-la-carterestaurant. In de receptie is een bibliotheek. Het campingzwembad bestaat uit een deel met verwarmd water dat met een doorzichtige koepel wordt overdekt en een bad met een aangrenzende zonneweide. Van juli tot half augustus zijn honden niet toegestaan.

Fietsers en wandelaars genieten in het voorjaar van de bloeiende appelbomen in de omgeving. Bij de receptie ligt een boek met informatie over de routes. Vanaf mei kan je mountainbiken, trektochten en klimtochten maken. Verken de oude binnenstad van Bozen/Bolzano (7 km). Deze hoofdstad van de provincie Bozen-Zuid-Tirol herbergt veel boetiekjes, markten en delicatessenwinkels. Kasteel Firmiano ten zuidwesten van Bolzano/Bozen troont hoog boven het rivierdal. Nu is het een museum.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping-Park Steiner heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping-Park Steiner is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa