2.8 sterren

Camping Villaggio Cerquestra

ItaliëUmbriëPerugiaMonte del Lago  (sitecode 67937)

Camping Villaggio Cerquestra

ItaliëUmbriëPerugiaMonte del Lago
3.5 sterren
ErkendCKE

De terrasvormige camping wordt doorsneden door een provinciale weg. Er zijn behoorlijk forse hoogteverschillen. Sommige delen van het terrein zijn minder goed met caravans te bereiken. Olijfbomen en hoge eiken geven schaduw. Het zwembad ligt op het bovenste deel. Er is een oplaadpunt voor elektrische auto’s en een overdekte parkeergelegenheid. Er is een publiek toegankelijk zandstrand met grind en rotsen langs het water en een ruime ligweide. Een deel van de campinggasten moet de weg oversteken.

Deze drie sterren camping aan de oever van het Trasimenomeer, in Midden-Italië, met het zwembad, een rijk animatieprogramma en vele activiteiten om te doen is ideaal voor zowel gezinnen als koppels.

De Camping Village Cerquestra ligt op een exclusieve panoramische locatie aan het Trasimeno meer, ideaal voor een ontspannende vakantie in contact met de natuur, op de grens van Umbrië en Toscane. Vanaf de camping is het mogelijk om te genieten van de meest verbazingwekkende zonsondergangen van centraal Italië en kunt alle belangrijkste steden van Midden-Italië bezoeken (assisi, Siena, Cortona, Montepulciano, Orvieto, Florence en Rome).

Staanplaatsen

Het camping Cerquestra telt 60 staanplaatsen van verschillende afmetingen voor tenten, caravans en campers allemaal met elektrische aansluiting. De standplaatsen liggen op panoramische terrassen met uitzicht op het meer, in de schaduw van eiken, dennen of olijfbomen.

Accommodatie

Het campingdorp Cerquestra is uitgerust met veel verschillende soorten accommodatie: stacaravan van de nieuwste generatie, prachtig chalet, economische bungalow- en glamping tenten!

Veel faciliteiten

Tijdens het hoogseizoen heeft de camping een miniclub en een animatieteam voor jong en oud. De sportieve gast kan zich vermaken met tafeltennis, volleybal en voetbal en veel wateractiviteiten. Het zwembad is de ideale plek om plezier te hebben, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de Italiaanse zon. Er zijn ook een restaurant / pizzeria, twee bars en ook een kleine supermarkt met de dagelijkse broodjesservice. 30 minuten van de camping is er ook een vinecellar waar je een geweldige ervaring kunt hebben over onze wijn en onze gastronomische tradities. Het personeel bestaat uit een groep jonge mensen die proberen je vakantie te transformeren in een onvergetelijke ervaring!

Omgeving

Camping Villaggio Cerquestra tussen natuur, stranden en bekende Italiaanse steden

Camping Villaggio Cerquestra is idyllisch gelegen in een groen heuvellandschap aan het grote Trasimeense Meer. Hier vind je volop mooie stranden, maar ook een prachtige flora en fauna. De camping bevindt zich op de grens tussen Umbrië en Toscane, en dat betekent dat er veel te ontdekken valt. Zo kun je vanaf camping Villaggio Cerquestra niet alleen eenvoudig de grote Italiaanse steden Florence en Rome aandoen, maar ook steden als Siena, Assisi en Perugia bezoeken. Vrijwel iedere stad in deze streek heeft een rijke historie en een schat aan culturele rijkdommen.

Lees meer over Umbrië

Naar accommodaties