9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Village Ca' Pasquali
bekijk 7 foto 's
Best CKE

Camping Village Ca' Pasquali

De mooie camping ligt direct aan zee. De beschutte staanplaatsen zijn aan één zijde afgeschermd door hagen en liggen goed gescheiden van de huuraccommodaties. Vanaf het goedverzorgde restaurant is er uitzicht op zee. Het mooie sanitair wordt meerdere keren per dag schoon gemaakt. In het Bibolandiacomplex bevinden zich een lunapark (tegen betaling), grote speeltuin en andere sportactiviteiten.

In het noordoosten van Italië ligt in de ‘kop’ van de Adriatische Zee de Baai van Venetië. Het vele water speelt de hoofdrol in deze romantische stad. Er zijn veel eilanden en eilandjes plus een schiereiland waarop Camping Ca’ Pasquali Village ligt.

De camping ligt pal aan zee met staanplaatsen die voor een deel in de schaduw liggen van pijnbomen en aan een kant zijn afgeschermd door hagen. Het grote terrein telt ruim 700 staanplaatsen waarvan ongeveer de helft bestemd is voor toeristische kampeerders en de andere helft zijn huuraccommodaties. Dat zijn goed ingerichte mobilhomes en Sky Lodges, tenten met een slaapetage.

Waterpark en pizza

Niet alleen Venetië heeft veel water, ook op de camping is er geen gebrek aan zwemmogelijkheden. Kinderen maken vrienden in en bij het waterpark. Zelf geniet je op het zonneterras van het uitzicht op de zee en je houdt meteen de kinderen in de gaten. Er zijn aparte bassins voor hydromassage. Naast dat waterpark staat een sanitairgebouw in de vorm van een boot, speciaal voor kinderen. Het pizzeria/restaurant biedt nationale en traditionele gerechten. Geniet van het eten en tegelijkertijd van het uitzicht op de zee. Toch liever zelf koken? Alle boodschappen haal je in de goed gesorteerde campingwinkel, ook vers brood voor je ontbijt.

De kinderclub

De ingrediënten voor een heerlijke kindervakantie biedt de MiniBiboClub. Vol leuke spellen, spelen, experimenten en je eigen pizza maken.

Een vakantie ook buiten de camping

Het strand voor de camping is 13 kilometer lang. Zacht zand, rustig water waar het ideaal is voor gezinnen met kinderen. Een plek om een lekker vakantiekleurtje op te doen. Maar er is meer dan zonnen. Beachvolley, kanoën, windsurfen en met een catamaran op pad. Venetië bezoeken is een must. Dat is toch ook de bedoeling als je op Camping Ca’ Pasquali Village kampeert.Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Village Ca' Pasquali heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Village Ca' Pasquali is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa