9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Centro Vacanze Villaggio San Francesco
bekijk 22 foto 's en 1 video
Erkend

Centro Vacanze Villaggio San Francesco

Een gevarieerde begroeiing kenmerkt deze vlakke camping bij het strand. De staanplaatsen liggen op verschillende velden aan merendeels verharde paden, in de schaduw van de loofbomen. Er zijn verschillende zwembaden. Voor het grootste complex met glijbanen, Acquatico Garden, moet betaald worden. Ook zijn er een whirlpool en fitnessruimte. De discotheek kan geluidshinder geven.

Vakantiepark San Francesco ligt in de buurt van Caorle, direct aan het strand van de Adriatische kust. Deze zeer grote camping heeft ruim 1400 plaatsen en is omgeven door typische mediterrane vegetatie met honderden bomen. Caorle is een schilderachtig vissersdorp dat toeristen verwelkomt in de kleurrijke sfeer van vroeger tijden. Zes verschillende zones

San Francesco is verdeeld in 6 zones met gevarieerde begroeiing. Zo is er een deel dicht bij de winkels en het zwembad. Ook is er een rustigere zone in een pijnboombos bij het strand. De schaduwrijke staanplaatsen van zand liggen op verschillende velden aan grotendeels verharde paden. Ze beschikken over elektrische aansluiting en water toe- en afvoer. Huurders hebben een ruime keuze aan accommodaties. Er zijn chalets, bungalows, appartementen, mobilhomes en vakantiehuizen.

Zwembaden en privéstrand

Het complex heeft verschillende zwembaden, inclusief whirlpool en fitnessruimte. Toegang tot het omvangrijke Acquatico Garden is tegen betaling. Het vakantiepark beschikt over een licht glooiend privéstrand van ruim 500 bij 20 meter met parasols en ligbedden. Strandservice kost geld, maar er is ook toegang tot het vrije strand. Drie golfbrekers staan haaks op het strand. Met een deskundig animatieteam is het mogelijk verschillende watersporten te beoefenen, zoals windsurfen, waterskiën en… paragliden.

Grote hoeveelheid sport- en speelvelden

Wie (nog) niet sportgericht is, verandert hier wel van gedachten. Je kunt fietsen en boten huren. Er zijn meerdere basket- en volleybalvelden, tennisbanen, (mini)voetbalvelden, minigolfbanen en jeu-de-boulesbanen. De meeste banen zijn verlicht dus je hebt ook ’s avonds speelplezier. Animatie is er in 3 clubs, naar leeftijdscategorie (tot 17 jaar). Gezelligheid uit de discotheek kun je soms tot na middernacht horen.

Verse vis

Voor eten of drinken hoef je de camping niet af. De supermarkt, diverse restaurants en de wijn- en ijsbar voorzien je van het benodigde. Leuk: een dag per week is er verse vis te koop vóór de supermarkt.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Centro Vacanze Villaggio San Francesco heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Centro Vacanze Villaggio San Francesco is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa