9511 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Villaggio Turistico Internazionale
bekijk 15 foto 's en 1 video
Best CKE

Villaggio Turistico Internazionale

De parkachtige camping ligt onder pijnbomen en maakt deel uit van een vakantiepark. Een openbare weg deelt het terrein in tweeën. De ondergrond is deels zand, deels grasland. In het hoogseizoen geldt een minimumverblijf van 7 dagen.

Een parel van een camping als je vakantie wil vieren aan de Adriatische kust bij Venetië, in het noorden van Italië. Waar je bij het sanitair gebouw al het zand tussen je tenen voelt. Waar je een staanplaats hebt van honderd vierkante meter. Dan stop je bij Villagio Turistico Internazionale.

Veel hoge pijnbomen geven de camping een parkachtig aanzien. De ondergrond bestaat voor een deel uit zand en voor een deel uit gras. Het is handig als je speciale zandharingen meeneemt om luifel of tent goed vast te kunnen zetten als je een plek op het zand krijgt. Een openbare weg deelt de camping in twee delen. Aan de ene kant de meeste huuraccommodaties die variëren van mobilhomes tot glamping-tenten en een dubbele Airlodge. Aan de kant liggen de toeristische staanplaatsen met nog een aantal mobilhomes. In het hoogseizoen geldt een minimaal verblijf van zeven dagen.

Disco op de camping

Tieners opgelet, de camping heeft een eigen disco. Er zijn bowlingbanen en er is een compleet animatieprogramma voor kampeerders van elke leeftijd. Het uitgebreide zwembadcomplex heeft een kinderbad en een mega-grote glijbaan. Verder is er een supermarkt, een pizzeria, ijssalon en kan je afhaalmaaltijden kopen. Elke dag is er vers brood. De campingwinkel heeft een goede sortering levensmiddelen.

Pal aan de Adriatische Zee

Op het zandstrand bij de camping is bewaking aanwezig. Je kunt er ligstoelen met parasols huren. Er is een strandbar, sanitair, kleedcabines, speeltoestellen en er zijn diverse beachsportvelden.

Terrasje-hoppen in Bibione Pineda

’s Avonds wandel je vanaf Villagio Turistico Internazionale op je gemak naar het centrum van het levendige stadje Bibione Pineda. Om daar terrasje-te-hoppen. Cultuurliefhebbers halen hun hart op in het Romeinse stadje Aquileia of in het vissersplaatsje Caorle. Zeker doen: Venetië.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Villaggio Turistico Internazionale heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Villaggio Turistico Internazionale is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa