Campings in Luxemburg met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Luxemburg met zwembad

2 personen
16 campings gevonden
<
1
>

Het ultieme vakantiegevoel op een camping in Luxemburg met zwembad

Luxemburg is een van die vakantiebestemmingen die je snel over het hoofd ziet, en dat is zonde. Een vakantie op een camping in Luxemburg met zwembad is een ideale manier om dit prachtige land te ontdekken. Overdag ga je op ontdekkingsreis en 's avonds dobber je ontspannen in het zwembad op de camping. Op deze themapagina zijn alle Luxemburgse campings met zwembad voor je verzameld. Met de handige filters selecteer je eenvoudig de camping die het beste bij je wensen past.

Redenen om naar Luxemburg op vakantie te gaan

Luxemburg wordt als vakantiebestemming niet vaak genoemd. Toch zijn kampeerders die voor het kleine land de tijd nemen razend enthousiast. Het groothertogdom ten zuiden van Nederland en aan de zuidoostelijke grens van België is een fantastisch land met wonderschone natuur en veel historie. Luxemburg is klein en toch heel overzichtelijk. Zoek je een vakantiebestemming die nog niet overstroomd wordt door massatoerisme, dan is een camping met zwembad in Luxemburg precies wat je zoekt.

Luxemburg-stad als mooist gelegen hoofdstad van Europa

Het land is hooguit een kleine 60 bij 80 kilometer groot. Het maakt dan ook niet zoveel uit op welke camping in Luxemburg met zwembad je zit: voor je het weet ben je in Luxemburg-stad. En als er een plaats is die je tijdens je vakantie in Luxemburg moet bezoeken, dan is het wel de hoofdstad van het land. De stad ligt op een bergtop en is al zeker 1.000 jaar oud. Naast een prachtig uitzicht vind je hier dan ook schitterende historische gebouwen. Vooral de combinatie tussen nieuwe, moderne gebouwen en historische bezienswaardigheden maakt dit een zeer bijzondere stad.

Wandelen, fietsen of een wijntour

Je moet er gewoon geweest zijn om te geloven dat er in zo'n klein landje als Luxemburg toch zo veel te zien en te doen is. Denk eens aan 5.000 kilometer aan wandelroutes, waarbij er zelfs een route is die je langs hostels leidt, zodat je meerdere dagen achtereen loopt. Het gebied Müllerthal is een absolute aanrader als je wilt wandelen. Luxemburg zit vol wijn-verrassingen. Het zal vast niet op je lijstje van wijnlanden staan, maar buiten de stad zijn veel idyllische wijngaarden te vinden. Hier kun je ook een wijntour doen. Remich ligt op een half uur van de hoofdstad en is een van Europa's kleinste wijngebieden.

Campings in Luxemburg met zwembad voor iedere vakantieganger

Met de kwaliteit van campings in Luxemburg met zwembad is het goed gesteld. Mooie overzichtelijke campings, maar ook campings voor gezinnen met kleine kinderen behoren tot de mogelijkheden. Ga je met de camper op pad, dan heb je andere eisen aan je kampeerplaats dan met een tent. In Luxemburg zijn ook campings gevestigd die zeer geschikt zijn voor gasten met een camper. Je vindt in dit land moeiteloos een camping die geheel aan je eisen voldoet.