Campings voor hondenliefhebbers in Drenthe

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings voor hondenliefhebbers Drenthe

Landen
Nederland
X
Regio's
Drenthe
X
Wissen

86 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Op vakantie met je trouwe viervoeter op een hondencamping in Drenthe!

Is jouw hond je beste vriend en wil je hem tijdens je vakantie niet missen? Kies dan voor een verblijf op een hondencamping in Drenthe. Hondencampings hebben speciale faciliteiten, waardoor het verblijf met je hond extra leuk wordt. Denk hierbij aan een omheind speelveld waar honden los kunnen lopen of een douche om je hond af te spoelen na een lange boswandeling. Wil je een dagje naar een pretpark, museum of stad? Dan kun je de hond achterlaten bij de speciale dagopvang.

Kamperen in de mooiste provincie van Nederland

Op vakantie met een hond betekent meestal dat je veel gaat wandelen. Daarom is kamperen in Drenthe zo’n goed idee! De provincie is misschien wel de mooiste van Nederland en heeft talloze natuurparken. Vanaf de camping loop of fiets je samen met de hond een natuurgebied in om te genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. Ga eens wandelen op de heide wanneer deze in bloei staat of dwaal urenlang door een prachtig bos. Ga je graag samen met je hond zwemmen? Er zijn genoeg meertjes. Op de camping kun je vervolgens de hond onder de hondendouche zetten en fris en fruitig samen de tent in duiken.

Bijzondere uitjes

Drenthe heeft veel te bieden. Er zijn verschillende uitjes die je samen met de hond kunt doen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de hunebedden of ga een middag kajakken. Wil je een museum of stad bezoeken, dan kun je de hond een middag naar de opvang op de hondencamping in Drenthe brengen. Het Drents museum is een aanrader voor liefhebbers van geschiedenis en kunst en ook het gevangenismuseum in het bezoeken waard. Ga gezellig eten op het terras in een van de steden en haal aan het einde van de dag een blije hond op bij de opvang!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter