Naturistencampings in Drenthe

  • Geheel of gedeeltelijke naturistencampings
  • Geselecteerd door de ANWB

Naturistencampings in Drenthe

2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Veel rust en ruimte op een naturisten camping in Drenthe

In Drenthe kom je even helemaal tot rust. Een naturisten camping in Drenthe is ruim opgezet en biedt voldoende privacy, maar ook in de regio van deze dunstbevolkte provincie van Nederland ervaar je direct een relaxte sfeer. Maak een wandeling door de bosrijke omgeving en breng een bezoek aan de drie nationale parken. Zandverstuivingen, heides en bossen; je ziet het allemaal in deze mooie provincie.

Breng een bezoek aan verschillende musea en historische plaatsen

Tijdens je vakantie in Drenthe zijn de verschillende musea en historische plaatsen zeker het bezoeken waard. Je leert alles over de hunebedden en het Nederlandse landschap in het museum in Borger. In Veenhuizen is het Nationaal Gevangenismuseum gevestigd en in het Herinneringscentrum Kamp Westerbork is er tijd voor stilte en bezinning. Even bijkomen na deze dag? Dat doe je natuurlijk op de naturisten camping in Drenthe.

Een bijzonder stukje Nederlandse geschiedenis

Tijdens een bezoek aan het museum in Borger leer je alles over de hunebedden. Tevens zijn deze prehistorische bouwwerken nog altijd in het echt te bewonderen en er bevinden zich talloze exemplaren in de wijde omtrek van de naturisten camping in Drenthe. Vroeger werd gedacht dat de hunebedden door reuzen (huynen) waren gebouwd. Na archeologisch onderzoek is geconstateerd dat deze bouwwerken van 3450 tot circa 3250 voor Christus overblijfselen zijn van het Trechterbekervolk.