Kamperen in Flevoland

2 personen
21 campings gevonden

Kom tot rust op een camping in Flevoland

Boek een camping in Flevoland en geniet van een onbezorgde vakantie met het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar een camping met een gezellig animatieteam en talloze activiteiten, of het liever bij een rustige natuurcamping houdt: het kan allemaal. Je mag hoe dan ook rekenen op comfortabel sanitair, wasgelegenheden, draadloos internet en een ruimte staanplaats. Begin je dag goed met vers brood van de receptie. Met een ligging aan zee of vlak bij de Oostvaardersplassen heb je altijd de mogelijkheid om de veelzijdigheid van deze provincie te ontdekken.

Op pad in de omgeving

In Flevoland zijn meer dan genoeg leuke plaatsjes en bezienswaardigheden, zoals het beroemde Urk. Hier geniet je van een prachtig uitzicht over de sfeervolle haven en zie je een bijzondere vuurtoren uit de achttiende eeuw. Liefhebbers van vliegtuigen zijn dan weer helemaal op hun plek bij Aviodrome, terwijl het pretpark Walibi Holland ook niet ver weg is. In de Orchideeënhoeve bewonder je exotische planten en verschillende diersoorten.

Een frisse duik

Het water is nooit ver van je camping in Flevoland vandaan. Sommige campings liggen direct aan het strand, waar je van het heerlijke koele water geniet en je gezin kunt uitdagen met potjes volleybal. Veel campings hebben een eigen zwembad. Ben je op zoek naar avontuur? Volg dan een surf- of zeilcursus op het strand van jouw camping.

De unieke natuur van Flevoland

Doordat Flevoland bestaat uit drooggelegd land, is de natuur in deze omgeving uniek. Gebruik je camping in Flevoland als uitvalsbasis om te wandelen in de moeraslanden van de Oostvaardersplassen. Met een beetje geluk kom je hier oog in oog te staan met wilde grazers. Ook het oude eiland Schokland is het bezoeken waard. Hier vind je niet alleen een bijzonder veenland, maar ook oude ruïnes en een museum dat je vertelt over dit stukje uniek land.

Leuke activiteiten voor het gezin

Er is altijd voldoende te beleven tijdens je vakantie, zoals een sportieve uitdaging op een van de sportvelden van het kampeerterrein. Ga voetballen of tennissen, of maak gebruik van het pannaveld. Ondertussen vermaken de kinderen zich in de grote buitenspeeltuin of worden zij met een veelzijdig programma beziggehouden door het animatieteam. Wil je graag de omgeving verkennen? Huur dan een fiets en ga op pad!

#