Campings in Drenthe met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Drenthe met overdekt zwembad

2 personen
13 campings gevonden
<
1
>

Vier je vakantie op een camping in Drenthe met overdekt zwembad

Drenthe is een dunbevolkte provincie en is daarom een fijne plek om je kampeervakantie door te brengen. Een camping in Drenthe met overdekt zwembad helpt je optimaal ontspannen, want je kampeert altijd in een natuurrijke omgeving waar genoeg te doen is. Bij zowel warm als koud weer maak je gebruik van het overdekte zwembad en ervaar je een écht vakantiegevoel.

Prachtige natuur

Drenthe stroomt over van natuur en dit maakt deze Nederlandse provincie uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. Wandel en fiets bijvoorbeeld op het Dwingelderveld, het grootste heidegebied van Nederland. In de maand augustus is de heide op z'n mooist, want dan kleurt alles voor korte tijd paars. Wie weet sta je er oog in oog met een schaapsherder en zijn kudde.

Hunebedden: grafkamers uit een ver verleden

Vertoef je op een camping met overdekt zwembad? Dan ontkom je niet aan een trip naar de hunebedden. De prehistorische stenen staan er al duizenden jaren en vervulden lang geleden de functie van graf. Destijds waren ze niet altijd zichtbaar omdat onze voorouders de constructie bedekten met gras en plaggen.

Waarom een camping in Drenthe met overdekt zwembad?

Ben je toe aan rust of wil je er graag tussenuit? Breng je vakantie door op een camping met overdekt zwembad in Drenthe. Iedere dag trek je een aantal baantjes om fit te blijven of zoef je met je kinderen van de glijbaan af. Op de camping zelf is ook van alles te beleven, zodat je op het gebied van recreatie en ontspanning niets tekort komt. Speel met elkaar voetbal, tafeltennis of neem deel aan een van de georganiseerde activiteiten.