3.5 sterren

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

NederlandFlevolandBiddinghuizen  (sitecode 76733)

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek

NederlandFlevolandBiddinghuizen
3.5 sterren
ErkendCKE

Op het langgerekte terrein staan voornamelijk seizoenplaatsen. De toeristische plaatsen bevinden zich op het trekkersveld en tussen de seizoenplaatsen. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van het overdekte bad op Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg. Alleenreizende jongeren tot 21 jaar worden niet toegelaten. Vanaf de steiger bij het strandpaviljoen vertrekt een fietspont richting Nunspeet. Bij het meer is een zand-/grasstrand met een ligweide.

Kamperen aan het water met een jachthaven en een leuk strand voor de deur, compleet met ligweide. Deze camping is mooi gelegen aan het Veluwemeer, een ideale uitvalsbasis voor watersporters.

Het langgerekte terrein van deze vriendelijke camping bestaat uit kampeervelden tussen het water en het toegangspad in, met hier en daar wat begroeiing. Vanaf de ruime comfortplaatsen heb je mooi uitzicht over het Veluwemeer. Je bent er voorzien van 6 Amp. elektra aansluiting en water aan- en afvoer. Er zijn ook heel wat seizoenplaatsen.

Naast douches en toiletten is er een afwasplaats met warm en koud water voor de campinggasten. De speelvoorzieningen liggen verspreid over de camping. ’s Zomers is er een recreatieteam aanwezig. Het strand bestaat deels uit zand, deels uit grasland met een ligweide. Alleenreizende jongeren tot 21 jaar worden niet toegelaten. Op de camping zijn ook een mobilhome en trekkershut te huur.

Camping met jachthaven

Aqua Centrum Bremerbergse Hoek ligt aan het breedste deel van het Veluwemeer en is voorzien van een eigen jachthaven. De jachthaven biedt plaats aan 500 jachten. Elektriciteit en drinkwater zijn op de steigers aanwezig. Op het terras van het restaurant heb je mooi uitzicht op het Veluwemeer. Een tweede jachthaven met 100 ligplaatsen en een BBQ plaats vind je bij de eilanden Ral en Pierland.

Kamperen aan het Veluwemeer

Door de ligging tussen water en bos kun je hier alle kanten op. Van fietsen en wandelen tot vissen, surfen, zeilen en waterskiën. Ook paardrijden en golfen is mogelijk op korte afstand van de camping. Gasten kunnen gratis gebruikmaken van het overdekte bad op Recreatieoord Veluwe Strandbad in Elburg. Vanuit de camping zijn uitstapjes te maken naar Elburg, Harderwijk, Walibi World en Dolfinarium. Fietsers kunnen met het fietspontje naar Nunspeet.

Omgeving

Omgeving van camping Aquacentrum Bremerbergse Hoek

Wie er graag op uit trekt in de omgeving van camping Aquacentrum Bremerbergse Hoek, heeft de keuze uit een enorm aanbod. Maak bijvoorbeeld gebruik van het fietspontje naar Nunspeet voor een prachtige fietstocht. Bovendien zijn steden als Harderwijk, Elburg en Lelystad in de buurt.

Attractieparken voor het hele gezin

Vlak bij camping Aquacentrum Bremerbergse Hoek liggen diverse attractieparken voor een gezellig uitje met het gezin. In Walibi Holland (5 km) vind je spannende achtbanen, gezellige attracties en spectaculaire shows. Het Dolfinarium in Harderwijk (22 km) is het meest uitgebreide zeezoogdierenpark van Europa.

Lees meer over Flevoland

Naar accommodaties